Alexa conduce Golf  

Amazon Alexa1 este acum prezent și la bordul autovehiculului Volkswagen. Pentru dumneavoastră, acest lucru înseamnă că Alexa poate fi utilizat în mașină exact la fel ca și acasă. Drept urmare, Alexa vă poate oferi asistență chiar și atunci când sunteți pe drum, spre exemplu, la planificarea unor evenimente sau la întocmirea listei de cumpărături. Nu vă puteți scoate din minte o anumită melodie? Atunci rugați sistemul Alexa să redea melodia respectivă, din Amazon Music. Încărcați pur și simplu sistemul Alexa în modelul dumneavoastră Golf, ca aplicație In-Car gratuită.

Aflați mai multe

 

1) Amazon, Alexa și toate logourile și toate imaginile animate aferente mărcii sunt mărci protejate ale Amazon.com, Inc. sau ale filialelor sale. Funcția Alexa afișată depinde de tehnologia Smart Home, pentru utilizarea Alexa aveți nevoie de un cont de utilizator Alexa. Volkswagen AG le permite clienților accesul la Alexa în autovehicule, iar serviciile bazate pe tehnologia cloud de la Alexa sunt furnizate de Amazon. Pentru a putea utiliza aplicația In-Car Alexa într-un autovehicul Volkswagen, aveți nevoie suplimentar de un Volkswagen ID și de un contract We Connect, în al cărui pachet de servicii este inclusă opțiunea de comandă vocală. Costurile pentru conexiunea de date trebuie suportate de dumneavoastră. Aplicația In-Car Alexa este disponibilă/poate fi utilizată în mod exclusiv la autovehicule cu specificarea de țară Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Italia, Spania și Franța. Partenerul dumneavoastră Volkswagen vă poate confirma dacă autovehiculul dumneavoastră îndeplinește această condiție. În țările menționate mai sus există momentan o compatibilitate doar cu aplicația In-Car Alexa, deoarece Amazon furnizează sistemul Alexa exclusiv în aceste țări.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Golf GTE

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen