Ankommen, schon vor der Fahrt

Raumkomfort

Sobald Sie im Golf Platz nehmen, fühlen Sie sich wohl. Dank bequemem Fahrersitz mit Höhenverstellung und direktem Blick auf das Digital Cockpit mit 25,4 cm (10 Zoll) großem Screen. Dazu die optionale Klimaanlage "Air Care Climatronic" mit 3-Zonen-Temperaturregelung sowie Ambientelicht vorn und hinten, das Sie je nach Stimmung einstellen können - in 101 oder optional bis zu 322 Farben. Die komplette Innenraumbeleuchtung ist übrigens 100 % LED-Technik.

Serie Golf Life

Serie Golf Style und Golf R-Line

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Volkswagen Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen