Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Volkswagen Golf

De la un simbol al mobilității la un simbol al digitalizării

Volkswagen Golf stabilește noi standarde în digitalizarea pe șosele. Fiecare călătorie este mai confortabilă și mai relaxată datorită sistemelor de asistență inteligente. Combinate cu stilul tipic al unui Golf.


Volkswagen Golf - o generație mai confortabilă, mai inteligentă și mai conectată.

 

 

Volkswagen Golf beneficiază de multe elemente marcante. Haideți să le vedem pe acestea trei:

 

Innovision Cockpit

Adaptat perfect pentru dvs.

IQ.LIGHT

IQ.LIGHT. Lumină cu IQ.

IQ.DRIVE: Car2X

Car2X vede ce se întâmplă în față

 

Descoperiți Volkswagen Golf

Confortul digital  

Innovision Cockpit

Adaptat perfect pentru dvs.

Golful dvs. vă recunoaște și activează automat profilul de conducere personal*, în funcție de echipamentele montate - setările includ reglarea scaunului și iluminării, temperatura preferată, sistemele de radio, navigație și asistență pentru șofer. Puteți modifica ușor setările personale în Innovision Cockpit, dotare opțională - utilizând tabloul de bord Digital Cockpit de 25,4-cm (10 inchi), asociat cu sistemul de navigație Discover Media sau Discover Pro de 25,4-cm (10 inchi). Digital Cockpit oferă funcțiile obișnuite, inclusiv turometru, vitezometru și contor de kilometraj, împreună cu alte funcții suplimentare utile. De exemplu, pentru afișarea unei hărți de navigație poate fi folosit întregul ecran.
Ecranul enorm al sistemului de navigație Discover Media sau Discover Pro este utilizat pentru afișarea unei varietăți de funcții prin grafice și animații impresionante - similar smartphone-ului dvs. Puteți chiar să personalizați ecranul de pornire cu fotografii și elemente favorite.

Notă de subsol: *După setarea ID-ului dvs. Volkswagen și prima logare. 

Digital Cockpit

Privind în viitor

Tabloul de instrumente Digital Cockpit este echipat ca standard cu un ecran color de 25,4-cm (10-inchi) și rezoluție ridicată, pentru afișarea informațiilor importante pentru dvs. Puteți alege conținutul standard care să vă satisfacă preferințele, cum ar fi turometrul, vitezometrul și odometrul, puteți să afișați sistemele de asistență sau să optați pentru o combinație dintre harta de navigație și ecranul media - toate în grafice și animații atrăgătoare.

Voice Control

Comanda vocală – vă așteaptă comenzile

Puteți utiliza comanda vocală opțională intuitivă* pentru a opera prin propria voce radioul, telefonul, sistemul de aer condiționat și unitatea de navigație din Golf-ul dvs. Utilizați comenzile vocale pentru a selecta postul de radio dorit, un nume sau un număr de telefon din agendă. Iar Golf-ul dvs. vă va înțelege și mai bine cu funcția We Connect Plus Online Voice Control. De exemplu, puteți să alegeți muzica favorită online sau să comandați intuitiv o destinație în sistemul de navigație.
Imagini-declinarea responsabilității: Prototip înainte de lansarea în producție

*Comanda vocală este disponibilă pentru sistemele de navigație opționale Ready 2 Discover, Discover Media și Discover Pro.

Head-up-Display

Rămâneți cu privirea pe șosea

Avantajul principal al head-up displayului din Golf este că puteți vedea cele mai importante informații în timp ce supravegheați drumul din fața dvs. Parbrizul este folosit ca suprafață de proiecție pentru viteză, mesajele sistemelor de asistență și indicațiile de navigație. Proiecția este perfect lizibilă chiar și când este retroluminată de farurile autovehiculelor din trafic. Și puteți dezactiva displayul oricând, dacă nu mai este necesar.

Design

Exterior

Vizibil dinamic. Golf-ul concret.

Golf-ul are un design dinamic, cu partea din față coborâtă și faruri Matrix LED înguste în stilul "patru ochi", completat de noul logo Volkswagen. Ca întotdeauna la Golf, întregul design este armonios și coerent. Noua parte din spate este dominată de blocurile optice la fel de înguste, între care sunt amplasate noul logo și inscripția Golf cu litere drepte. Țevile de eșapament dispar acoperite subtil de difuzorul spate cu estetică plăcută.

Designul de lumini

LED într-o nouă lumină

Golf-ul este echipat standard cu faruri cu leduri. Vizual, acestea par că alunecă dinamic către partea din față coborâtă, în timp ce se extind lateral, în aripi.  Surprinzătorul stil "patru ochi" este o altă caracteristică tradițională. Vederea din spate, perfect echilibrată, este dominată de farurile înguste cu leduri. Farurile Matrix LED IQ.LIGHT cu control avansat al fazei lungi Dynamic Light Assist adaptează automat distribuția de lumină la orice situație din trafic și sunt disponibile ca extra-opțiune.

 

Interior

Interior Digital

Cockpitul șoferului, complet digitizat și având o suprafață generoasă de afișare, este deosebit de atrăgător, cu tabloul de instrumente Digital Cockpit de 25,4-cm (10 inchi) și ecranul tactil de 20,9 cm (8,25 inchi)* al sistemului radio Composition Media. Ecranul tactil intuitiv înlocuiește numeroase comutatoare, butoane și comenzi. Iluminatul ambiental se face cu 32 de tonuri diferite de culoare, pentru o atmosferă luminoasă personalizată. Dar senzația aceea tradițională de Golf rămâne, bineînțeles, în ciuda atâtor inovații digitale.

*Cu ecranul tactil opțional de 25,4 cm (10 inchi) Ready 2 Discover sau Discover Media. Discover Pro se transformă în Innovision Cockpit.

 

Iluminatul ambiental

Extrem de iluminant: culori plăcute, pentru o conducere relaxată

Subliniați caracterul Golf-ului dvs. iluminând interiorul cu 10 culori calme. Puteți chiar să alegeți dintre cele 32 de culori opționale. Creați ambianța perfectă pentru dvs. și pasageri în fiecare călătorie, indiferent dacă doriți un climat cu o culoare mai caldă sau mai rece, ori dacă vă bucurați de luminile strălucitoare ale orașului sau călătoriți noaptea, pe un drum de țară întunecat. 

IQ.DRIVE

Car2X

Car2X vede ce se întâmplă în față.

Autovehiculele care comunică unul cu celălalt în trafic ne fac drumurile mai sigure, reduc blocajele și emit avertizări despre pericolele localizate. Alertele standard de pericol în trafic furnizează șoferului informații utile, de ex. avertizări legate de lucrări rutiere și apropierea mașinilor de intervenție în caz de urgență. Acest tip de comunicație utilizează tehnologia Car2X prin Wi-Fi (pWLAN).
Tempomatul adaptiv (ACC) cu funcție Car2X oferă șoferului o gamă largă de informații utile și poate de asemenea realiza intervenții active, de exemplu la apropierea de capătul unui blocaj în trafic. Cu un schimb permanent de date prin Wi-Fi (pWLAN).

Travel Assist

Vă menține pe traiectorie. Și pe ceilalți participanți la trafic, la distanță.

Funcția opțională Travel Assist este un sistem extrem de util de asistență pentru șofer. Printr-o simplă atingere de buton asigură confortul la conducere*, oferind asistență în situațiile de conducere monotonă și obositoare. 

  • Mai ales pe autostrăzi și drumuri naționale bune, Travel Assist vă menține pe banda de mers și păstrează viteza, luând în considerare distanța până la traficul din față.
  • Vă ajută să reacționați fără efort la traficul congestionat, cu porniri și opriri frecvente, datorită cutiei de viteze cu ambreiaj dublu DSG.


* în limitele sistemului, iar șoferii trebuie să fie pregătiți să intervină în orice moment pentru a prelua controlul, nefiind absolviți de responsabilitatea de a conduce autovehiculul cu atenția cuvenită.

 

 

 

 

ACC

Păstrați distanța. Și respectați limitele de viteză.

Tempomatul adaptiv opțional (ACC) vă ajută să mențineți viteza maximă presetată* și să păstrați distanța până la autovehiculul din față. În combinație cu sistemul de navigație opțional, ACC este optimizat prin includerea unui tempomat predictiv și asistenței în viraje. Vă ajută să evitați depășirea limitei de viteză prin păstrarea vitezei legale.** Sistemul utilizează de asemenea date de drum de la sistemul de navigație, pentru a adapta viteza autovehiculului pe șosea, în intersecții și în sensurile giratorii.**

* până la 210 km/h

** în cadrul limitelor sistemului 

 

Aflați mai multe despre Volkswagen Golf:

Volkswagen Golf anunță din nou debutul unei generații complet noi de autovehicule. Cuprinde inovații digitale, oferă construcție dinamică și confort concret de operare.

Features

Conectivitate

Radio & Navigație

Inapoi la overview

Confort

Inapoi la overview
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen