Puterea, redefinită

Motoare

Noul Golf este echipat cu o gamă largă de opțiuni de motor - motoare TSI, TDI și TGI1, pentru o performanță puternică și consum de combustibil extrem de scăzut. Combinația dintre cilindreea mică cu turbosuflantă și injecția directă de combustibil creează o transmisie uniformă de putere în aceste grupuri motopropulsoare. Unele modele sunt echipate și cu management activ al cilindrilor. Această funcție dezactivează automat unii cilindri, imediat ce necesarul de putere scade. Funcționarea silențioasă nu este afectată. 

e-TSI2 cu tehnologie mild hybrid este un model extrem de nou. Un alternator demaror asigură suport suplimentar pentru motor, la pornirea de pe loc sau la turații mici. Bateriile cu litiu-ion sunt încărcate în timpul frânării și rulării libere. Astfel se obține o reducere semnificativă a consumului de combustibil și emisiilor.

 

 

* Se stabilește ulterior

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Golf

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen