Puterea, redefinită

Motoare

Noul Golf este echipat cu o gamă largă de opțiuni de motor - motoare TSI, TDI și TGI1, pentru o performanță puternică și consum de combustibil extrem de scăzut. Combinația dintre cilindreea mică cu turbosuflantă și injecția directă de combustibil creează o transmisie uniformă de putere în aceste grupuri motopropulsoare. Unele modele sunt echipate și cu management activ al cilindrilor. Această funcție dezactivează automat unii cilindri, imediat ce necesarul de putere scade. Funcționarea silențioasă nu este afectată. 

e-TSI2 cu tehnologie mild hybrid este un model extrem de nou. Un alternator demaror asigură suport suplimentar pentru motor, la pornirea de pe loc sau la turații mici. Bateriile cu litiu-ion sunt încărcate în timpul frânării și rulării libere. Astfel se obține o reducere semnificativă a consumului de combustibil și emisiilor.

 

 

* Se stabilește ulterior

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Volkswagen Golf

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen