Fără lumini orbitoare. În aproape orice situație.

IQ.LIGHT

Farurile opționale cu IQ.LIGHT Matrix LED și control avansat al fazei lungi Dynamic Light Assist asigură iluminarea mai intensă și clară a drumului.
Tehnologia cu matrice este utilizată și pentru activarea și dezactivarea anumitor segmente de leduri. Un beneficiu al sistemului este detectarea de către cameră a traficului din față, când conduceți cu faza lungă activată. Sunt dezactivate anumite segmente de leduri, ceea ce înseamnă că faza lungă poate să rămână aprinsă fără a-i orbi pe ceilalți participanți la trafic.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Golf

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen