Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Conectivitate

 

Conectivitate

e-up! + Smartphone = Love

Ce au în comun melodiile dumneavoastră preferate, informații actuale din trafic și un apel telefonic în timpul deplasării? Exact, smartphone-ul dumneavoastră! Împreună cu "dock-ul maps+more"4 inclusiv noua aplicație gratuită, reproiectată, pentru iOS și Android, noul e-up! se transformă într-o clipă într-un autovehicul interconectat. Iar cu radioul "composition phone" standard și cu șase difuzoare, disponibil opțional, mașina devine un casetofon pe roți. Nu trebuie decât să conectați noul e-up! și smartphone-ul și gata. Fără afișaje complicate...plug & play.

 

 

 

 

 

 

 

e-up! are multe elemente incitante. Iată trei dintre acestea, pe scurt:

Autonomie

Mai mult decât numai electric până la destinație

Conectivitate

e-up! + Smartphone = Love

Design

Tipic "electric"

 

 

Electrizant

 

 

Autonomie

Mai mult decât numai electric până la destinație

Porniți într-o călătorie spontană! Prin tracțiunea sa electrică eficientă, noul e-up! nu crește numai autonomia până la 260 km²⁾, ci și plăcerea de a-l conduce. 

Iar pe drum sunteți optim conectat: de exemplu, la numeroasele stații de încărcare publice pe care le puteți găsi foarte ușor, prin "maps+more"³ în toată Europa. Însă cel mai bun lucru: Tracțiunea fără emisii la nivel local susține reducerea nivelului de CO2. Acest aspect are un efect pozitiv asupra climei.

 

 

 

 

 

 

Încărcare

Încărcat.

Conectați și porniți alimentarea - așa funcționează încărcarea unei mașini electrice în mod normal. Însă noul e-up! nu numai că poate fi "încărcat imediat", ci dispune și de funcția "încărcare temporizată". La ce folosește aceasta? În funcție de tariful pentru curent, înseamnă economie de bani, pentru că se poate utiliza pentru încărcare tariful de noapte, mai avantajos. Pentru aceasta, introduceți în e-Managerul aplicației "maps+more"3 sau al aplicației We Connect ora de plecare dorită, apăsați tasta "Regim de încărcare" de pe consola centrală și conectați autovehiculul la wallbox. Următoarea călătorie poate începe punctual, exact la ora programată.

 

 

 

 

 

 

 

Formați-vă propria părere despre e-up!

Design

Exterior

Evident „e“

Noul e-up! este dovada noastră pentru faptul că o mașină mică poate face lucruri mărețe - datorită designului său proaspăt, minimalist. Și bineînțeles și prin dinamica sa propulsie electrică. Acesta poate fi identificat deja de la distanță, datorită părții frontale cu baghetă decorativă de culoare albastră și a emblemei Volkswagen integrate, dar și datorită ledurilor frapante în formă de C.

Alegeți noul e-up! Style, care vă subliniază stilul personal prin culoarea neagră sau albă a plafonului - completată cu oglinzile exterioare negre sau albe, geamurile fumurii din spate, luneta fumurie și roțile din aliaj ușor de 15 inch model "blade"6. Pentru noul e-up! Style sunt disponibile opțional și roți din aliaj ușor de 16 inch, model "upsilon".

 

 

 

 

Interior

Bun venit în zona de confort

Și în habitaclu? Scaunele cu design "fusion" cu tetiere fără îmbinare vizibilă și elegantul panou de bord "black cube" atrag atenția din prima clipă.

Detaliile bine gândite asigură un nivel ridicat de confort și utilitate, de la cele mai mici, la cele mai mari elemente. 

Noul e-up! Style aduce încă un plus la capitolul stil: de exemplu scaunele cu design "cross", panoul de bord 3D "sharkskin" și elegantul iluminat ambiental de culoare albastră.

 

 

 

 

 

Echiparea

 

Pachete

Croit pentru distracție

Prin pachetele noastre opționale de echipări "Pachet Confort", "Pachet de asistență pentru șofer" și "Pachet iarnă", puteți să-i oferiți noului e-up! upgrade-ul dumneavoastră personal. 

De exemplu, prin contribuțiile confortabile ale senzorului de ploaie, parbrizului încălzit și scaunelor față cu încălzire, pentru o primire călduroasă în zilele friguroase.

Asistenții inteligenți, precum camera video "Rear View", vă ușurează intrarea în parcare, în cadrul limitelor sistemului. 

În plus, cum sună un volan multifuncțional îmbrăcat în piele? Senzația este plăcută. Și arată și bine.

 

 

 

 

 

 

 

1) Consum de curent în kWh/100 km: mixt 12,7; emisii de CO2 în g/km: mixt 0. Pentru autovehicul, mai sunt disponibile numai valori de consum și de emisii conform WLTP și nu conform NCCE. Date privind consumul și emisiile de CO₂ la intervale în funcție de echipările alese ale autovehiculului.

2) În practică, autonomia efectivă variază în funcție de stilul de condus, viteză, utilizarea de consumatori pentru confort/auxiliari, temperatura exterioară, numărul de pasageri/încărcare și topografie. O orientare pentru respectivul autovehicul o oferă așa numitul interval al autonomiei, pe care se preconizează că 80 % dintre clienții noștri îl vor atinge ca medie anuală. Limita inferioară a intervalului acoperă în acest caz și deplasări la viteze moderate pe autostradă, precum și deplasări la temperaturi exterioare scăzute, iarna.

3) Pentru utilizarea serviciilor Car-Net aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola. În plus, trebuie încheiat online un contract separat cu Volkswagen AG. Pentru a putea utiliza serviciile pe întreaga durată, după predarea autovehiculului aveți la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul la adresa www.portal.volkswagen-we.com. În cazul unei înregistrări după acest termen, perioada de gratuitate se reduce.

Utilizarea serviciilor mobile online de la Car-Net este posibilă prin intermediul unei conexiuni la Internet integrate. Costurile conexe apărute pe teritoriul Europei pentru traficul de date sunt acoperite de Volkswagen AG ca parte a acoperirii în rețea, cu excepția serviciilor webradio și radio hibrid. Pentru utilizarea serviciilor webradio și radio hibrid și a hotspot-ului WLAN, pot fi achiziționate pachete de date contra cost de la partenerul de telefonie mobilă extern "Cubic Telecom", care pot fi utilizate în zona de acoperire a rețelei în numeroase țări europene. Informații despre prețuri și țările acoperite găsiți la adresa https://vw.cubictelecom.com. Ca alternativă, utilizarea radioului prin Internet și a radioului hibrid este posibilă printr-un terminal mobil (de ex. smartphone), cu capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Recepția de pachete de date din Internet poate genera costuri suplimentare, în funcție de tariful dumneavoastră la abonamentul de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate (de ex. taxe de roaming). Pentru utilizarea aplicației gratuite We Connect este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau care se va încheia separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă. Disponibilitatea serviciilor individuale Car-Net descrise în pachete ("Guide & Inform Premium" și "Security & Service") poate să difere de la țară la țară. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală, sau pot fi anulate. Informații detaliate găsiți la adresa www.volkswagen.ro/conectivitate și la partenerul dumneavoastră Volkswagen. Informații cu privire la condițiile tarifare pentru telefonia mobilă obțineți de la furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă.

4) Software-ul și suportul nu sunt compatibile cu toate smartphone-urile. Partenerul dumneavoastră Volkswagen vă informează cu plăcere în acest sens.

5) Autovehiculele noastre sunt echipate în dotarea de serie cu anvelope de vară.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen