Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

20.12.2023 Calificative de top pentru noul ID.71: cinci stele la testul de siguranță Euro NCAP

Modelul vârf de gamă al familiei complet electrice ID. obține rezultate excelente în toate domeniile de evaluare ale organismului independent de testare
Pe lângă protecția pasagerilor pentru adulți și copii, limuzina impresionează și la categoria „Protecția participanților la trafic neprotejați”
Evaluare bună pentru sistemele standard de asistență

  • Modelul vârf de gamă al familiei complet electrice ID. obține rezultate excelente în toate domeniile de evaluare ale organismului independent de testare

  • Pe lângă protecția pasagerilor pentru adulți și copii, limuzina impresionează și la categoria "Protecția participanților la trafic neprotejați"

Evaluare bună pentru sistemele standard de asistență

 

 

Wolfsburg - Noul ID.7 de la Volkswagen a obținut punctajul maxim de cinci stele la renumitul test de siguranță Euro NCAP (European New Car Assessment Programme - programul european de evaluare pentru autovehicule noi).

 

Astfel, limuzina complet electrică se numără printre cele mai bine cotate modele din 2023, în clasamentul general al organismului european independent de testare. Cu punctajul său de cinci stele, ID.7 se alătură celorlalte modele ID. care au obținut de asemenea cea mai înaltă clasare.

 

Evaluarea de siguranță Euro NCAP se bazează pe rezultate obținute la patru categorii. ID.7 a obținut cel mai bun rezultat la "Protecția pasagerilor pentru categoria adulți", cu un punctaj de 95 la sută. De asemenea, ID.7 a obținut rezultate excelente la "Protecția pasagerilor copii", "Protecția participanților la trafic neprotejați" și pentru sistemele de asistență pentru șofer disponibile ca echipare standard.

 

Punctaje bune datorită sistemelor de asistență pentru șofer

Pe lângă protecția oferită pasagerilor, Euro NCAP examinează și cât de bine sistemele automate de frânare de urgență pot proteja participanții vulnerabili la trafic, precum pietoni și bicicliști, în cazul unei coliziuni iminente. Evaluatorii acordă de asemenea o importanță majoră și altor sisteme standard de asistență. ID.7 Pro dispune de următoarele sisteme la bord:

 

·         Frânarea autovehiculului la virare și asistență în caz de derapaj

·         Sistem de monitorizarea a atenției șoferului și sistem de alertare șofer

·         Tempomat adaptiv (ACC)

·         Travel Assist, Lane Assist și Emergency Assist

·         Funcție de memorie pentru Park Assist

·         Front Assist cu frânare autonomă de urgență cu monitorizare pietoni și bicicliști

·         Park Assist Plus inclusiv controlul distanței la parcare

·         Side Assist, Rear Traffic Alert și sistem de avertizare la ieșire

·         Area View inclusiv sistem cu cameră video pentru marșarier

·         Dynamic Road Sign Display - funcție de afișare a indicatoarelor rutiere

 

O altă tehnologie de care dispune fiecare ID.7 în Germania este Car2X. Aceasta permite autovehiculului să comunice cu alte autovehicule și cu infrastructura rutieră, pentru a face schimb de informații despre pericolele locale.

 

Toate detaliile testelor sunt disponibile public la adresa www.euroncap.com.

 

 

1)ID.7 - Consum de curent în kWh/100 km: în regim mixt 16,3-14,1; emisii de CO2 în g/km: în regim mixt 0. Pentru autovehicul sunt disponibile numai valorile pentru consum și emisii în conformitate cu WLTP, nu în conformitate cu NEDC. Acolo unde se precizează autonomia, valorile pentru consum și emisiile de CO₂ depind de echiparea autovehiculului respectiv

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen