Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

18.4.2023 Premieră mondială pentru campionul eficienței:
Volkswagen ID.71 cu o autonomie de până la 700 km2 (WLTP)

  • ID.7 este primul model Volkswagen complet electric din clasa medie-superioară 

  • Combinația dintre o aerodinamică excelentă și o generație nouă și mai eficientă de propulsoare asigură autonomii mari 

  • Primul Volkswagen cu un concept de afișare și operare nou

  • Confort excepțional în călătorii datorită unor funcții precum noul tip climatizare, Climatronic în scaune cu funcție de masaj3 și plafon panoramic cu geam inteligent comutabil3

  • Lansarea modelului ID.7 este programată pentru toamna anului 2023 în Europa și China; America de Nord va urma în 2024

Wolfsburg - Volkswagen prezintă acum noul ID.7, primul model complet electric al mărcii pentru clasa medie-superioară. Combinația dintre autonomiile de până la 700 de kilometri (WLTP)2, grup motopropulsor superior, interior spațios și tehnologii premium face din ID.7 o limuzină confortabilă pentru călătorii pe distanțe lungi și deschide un nou segment pentru familia ID. Cu o lungime de aproape cinci metri, modelul dispune și de un concept de operare îmbunătățit, orientat spre client și de un aspect de înaltă calitate. Lansarea modelului ID.7 este planificată pentru anul acesta în Europa și China și începând cu 2024 în America de Nord.

 

Premiera mondială a noului ID.7

Premiera mondială a noului ID.7

Thomas Schäfer, CEO al Volkswagen Autoturisme: "Cu modelul ID.7 facem pasul următor în ofensiva noastră electrică. Această limuzină oferă un nivel ridicat de confort și autonomii mari. Până în 2026 vom oferi deja cea mai largă gamă de modele electrice dintre toți producătorii din Europa - de la modelele entry-level cu prețul sub 25.000 de euro și până la ID.7, noul model de top al familiei ID. Obiectivul nostru este să atingem o pondere a mașinilor electrice de 80 la sută în Europa, până în 2030. Începând din 2033, Volkswagen va produce numai autovehicule electrice în Europa."

Kai Grünitz, membru al consiliului de conducere al mărcii, responsabil cu dezvoltarea: "ID.7 setează noi standarde în materie de eficiență, pe baza
configurației electrice (MEB). Urmărim să obținem o autonomie de până la 700 de kilometri2 în conformitate cu WLTP. Acest lucru este posibil datorită unei foarte bune aerodinamici și unei eficiențe semnificativ îmbunătățite în materie de grup motopropulsor și management termic." 

ID.7 este primul model MEB cu o generație de propulsoare complet noi, ultra-eficiente. Cu cei 210 kW (286 CP), este cel mai puternic motor pentru propulsie electrică și cu cel mai mare cuplu, care a intrat în echiparea unui model Volkswagen ID. până acum. Această variantă de putere este utilizată în modelul ID.7 independent de capacitatea de baterie aleasă. Unitatea de propulsie cu denumirea internă APP550 a fost dezvoltată împreună cu Volkswagen Group Components din Kassel (Germania) și produsă, de asemenea, tot acolo.

Noua propulsie electrică a fost optimizată în special din punct de vedere al consumului de energie. În funcție de capacitățile bateriilor, se preconizează că vor fi posibile autonomii WLTP de până la 700 de kilometri2 și capacități de încărcare de până la circa 200 kW. Prin urmare, ID.7 își evidențiază adecvarea pe distanțe lungi, pentru cei care conduc frecvent și pentru clienții cu flote.

ID.7 aer o lungime de aproape cinci metri și a fost proiectat pe baza principiilor aerodinamicii. Plafonul său coboară elegant spre spatele în stil coupé și contribuie la obținerea unui coeficient de rezistență aerodinamică excelent, de circa 0,23, în funcție de echiparea autovehiculului. Ampatamentul lung și ieșirile scurte în consolă creează suficient spațiu în habitaclu pentru toți pasagerii.

Primul Volkswagen cu concept de operare și afișare nou și opțiuni de echipare exclusive
Un nou concept de operare și afișare este introdus la modelul ID.7. Prin acesta, Volkswagen a reacționat la feedbackul primit de la clienții săi și a îmbunătățit experiența de operare în aspectele relevante. Următoarele caracteristici sunt oferite ca standard:
− un ecran Infotainment de 38 de centimetri (15 inch) 
− head-up displayul cu realitate augmentată
− un nou concept de operare pentru climatizare integrat în nivelul superior al sistemului Infotainment, precum și butoane pentru funcții favorite, alocabile la alegere
− un cursor tactil cu iluminare de fundal

Imelda Labbé, membră a consiliului de conducere al mărcii pentru Vânzări, Marketing și Aftersales: "ID.7 este un model extrem de important pentru marca Volkswagen în Europa, China și America de Nord. ID.7 oferă un pachet atrăgător, care va încânta atât clienții existenți, cât și clienții noi din întreaga lume. În acest Volkswagen, oferim tehnologii premium care impresionează prin caracterul lor exclusiv, confort premium și un nivel ridicat de utilitate cotidiană."

Cu noile scaune cu funcție de masaj și plafonul panoramic cu posibilitate de variație a luminozității, D.7 oferă opțiuni de echipare existente altfel numai în clasele superioare ale concurenților premium. Noul plafon panoramic cu geam inteligent poate fi comutat între setarea opacă și cea transparentă prin comandă tactilă. La fel ca multe alte funcții din ID.7, și plafonul poate fi operat prin comenzi vocale naturale - acest lucru este posibil prin intermediul noului asistent vocal IDA. Și scaunele față opționale sunt o dezvoltare nouă: pentru prima dată într-un Volkswagen, acestea oferă Climatronic adaptiv pentru scaune - cu răcire sau încălzire, în funcție de necesitate și, de asemenea, cu o funcție de uscare. Este de asemenea disponibilă o funcție de masaj aprobată de Campania Germană pentru un spate sănătos (AGR). Gama de opțiuni este completată de un sistem de sonorizare de 700 W de la Harman Kardon: 14 difuzoare de înaltă calitate, inclusiv un difuzor central în partea din față și un subwoofer în portbagaj furnizează o experiență impresionantă de sunet în noua limuzină Volkswagen. 

Sisteme de asistență îmbunătățite, cele mai bune din clasă 
Sistemul Travel Assist cu swarm data4 poate prelua controlul lateral și longitudinal al modelului ID.7, în funcție de necesitate. Volkswagen a dezvoltat această funcție împreună cu CARIAD, compania software a Grupului VW. Dacă se dorește, ID.7 poate utiliza Travel Assist5 și pentru a oferi schimbarea asistată a benzii pe autostrăzi cu mai multe benzi pe sens, la viteze mai mari de 90 km/h. Șoferul monitorizează procesul, însă solicitarea la volan este redusă semnificativ. Dacă vorbim despre parcare, modelul electric Volkswagen poate executa independent manevre asistate în diferite moduri5. Una dintre acestea este parcarea cu funcție memorie5 pe o distanță de până la 50 de metri. Pentru aceasta, șoferul rămâne în ID.7 sau monitorizează procedura de parcare din exteriorul autovehiculului, utilizând aplicația de pe smartphone6.

Ofensivă electrică accelerată: zece modele noi până în 2026. Noul ID.7 este unul dintre cele zece modele electrice noi care urmează să fie lansate de Volkswagen până în 2026. Doar în acest an vom vedea prezentarea noului ID.3, a modelului ID. Buzz cu ampatament lung1 și a modelului ID.7. Un SUV electric compact1 și versiunea pentru producție a modelului ID. 2all1 cu un preț de sub 25.000 de euro sunt planificate pentru 2026. Toate acestea vor face ca producătorul de autovehicule să ofere cea mai mare gamă de autovehicule electrice, comparativ cu competitorii săi. Nou ID.7 va fi produs în fabrica Volkswagen din Emden (Germania) pentru piețele europeană și nord-americană. În China, modelele ID.7 corespunzătoare vor fi produse local.

1 Autovehicul concept abia ieșit din producție. Autovehiculul nu a încă fost pus în vânzare. 

2 În funcție de dimensiunea bateriei, estimările indică faptul că vor fi posibile autonomii WLTP de până la 700 de kilometri. Valorile de autonomie WLTP pentru autovehiculele produse pot varia în funcție de echipare.

3 opțional

4 Travel Assist cu swarm data oferă asistență în limitele sistemului. Șoferul trebuie să fie pregătit să preia controlul sistemului de asistență în orice moment și nu este absolvit de responsabilitatea de a conduce autovehiculul cu grija și atenția cuvenite. Operarea poate fi dezactivată în orice moment. Sistemul poate fi utilizat până la viteza maximă a autovehiculului. Numai în combinație cu un sistem de navigație. Numai în combinație cu o licență We Connect activă. Componentele online ale Travel Assist cu swarm pot fi utilizate numai atunci când există acoperire a rețelei mobile și setările de confidențialitate relevante au fost activate. Componenta online poate fi dezactivată în orice moment din aplicația We Connect ID. Componenta online a Travel Assist este disponibilă în următoarele țări: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Marea Britanie și Irlanda de Nord. Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția. Pentru a activa funcțiile online aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați în We Connect cu numele dumneavoastră de utilizator și parola. De asemenea, trebuie încheiat online un contract separat We Connect cu Volkswagen AG. După livrarea autovehiculului, aveți la dispoziție 90 de zile pentru a activa componenta online a Travel Assist cu swarm data. Odată ce această perioadă a expirat, începe perioada inițială de utilizare pentru componenta online a Travel Assist cu swarm data. O conexiune la internet integrată facilitează componenta online a Travel Assist cu swarm data. Costurile aferente traficului de date pentru Europa sunt suportate de către Volkswagen AG acolo unde este disponibilă acoperirea de rețea. În funcție de tarifele dumneavoastră de telefonie mobilă, transferul de date prin internet poate genera costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming), în special dacă îl utilizați în afara țării. Pentru furnizarea acestui serviciu este necesară transmiterea anumitor date personale - cum ar fi locația și adresa IP a autovehiculului. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor sunt disponibile Politica de confidențialitate pentru Travel Assist cu swarm data. Disponibilitatea serviciilor individuale descrise în pachete poate varia în funcție de țară. Serviciile sunt disponibile pentru perioada contractuală agreată și pot fi modificate sau anulate pe această perioadă contractuală. Detalii suplimentare se pot obține la adresa connect.volkswagen-we.com și sunt de asemenea disponibile la reprezentanța dumneavoastră Volkswagen. Informațiile privind tarifele de mobil sunt disponibile de la furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă.

5 În cadrul limitelor sistemului: șoferul trebuie să fie pregătit să preia controlul asupra sistemului de asistență în orice moment și nu este absolvit de responsabilitatea de a conduce autovehiculul cu grija și atenția cuvenite.

6 pentru smartphone-urile compatibile 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen