Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

11.1.2022 Noul Volkswagen T-Roc: design expresiv și tehnologie inovatoare

  • Noi versiuni ale modelului T-Roc, T-Roc R și T-Roc Cabriolet disponibile din primăvara  anului 2022 
  • Model crossover compact, echipat cu tehnologii preluate de la clase superioare de  autovehicule: IQ.Drive și IQ.LIGHT  
  • Interior de înaltă calitate, cu planșă de bord reproiectată și afișaj Infotainment, cu  cockpit digital ca echipare standard 
  • Cel mai recent capitol în povestea de succes: peste un milion de unități vândute la  nivel global în numai patru ani 

Wolfsburg, Germania - premieră mondială pentru noul T-Roc: Cu un design proaspăt,  sisteme de asistență inovatoare și numeroase servicii digitale, Volkswagen continuă  povestea de succes a modelului său crossover compact.  Un exterior îmbunătățit definește aspectul inconfundabil al modelelor T-Roc, T-Roc R și T Roc Cabriolet. Interiorul a fost rafinat cu materiale de înaltă calitate, un afișaj Infotainment  reproiectat și cockpitul digital, ca echipare standard. Tehnologia inovatoare de la clase  superioare de autovehicule a fost integrată acum în familia de modele SUV compacte - sub  forma IQ.Light, cu faruri LED matrix și a sistemelor de asistență IQ.Drive cu Travel Assist,  precum și a tempomatului predictiv ACC. În acest mod, Volkswagen face pași mari spre a  deveni un furnizor de mobilitate orientat spre software, ca parte a strategiei sale  ACCELERATE. 

Combinația dintre un aspect progresist, performanță sportivă și versatilitate inegalabilă au făcut din T-Roc o mașină populară, extrem de bine vândută de-a lungul ultimilor patru ani. Fără un predecesor direct, acest model a devenit peste noapte un pilon al gamei de produse Volkswagen. De la lansarea sa pe piață din 2017 au fost vândute peste un milion de unități din acest SUV compact. De la finele  anului 2019, gama de modele a inclus varianta extrem de sportivă T-Roc R. Din primăvara anului 2020, T-Roc Cabriolet a  îmbinat punctele forte ale unui SUV cu opțiunea de a conduce cu plafonul coborât. 

Interior sofisticat, design exterior îmbunătățit 

Cu o suprafață pe suport de spumă și îmbinări distinctive, noua planșă de bord aduce  elemente de design moderne și de cea mai înaltă calitate în interiorul noului T-Roc.  Afișajul Infotainment este proiectat acum ca o tabletă și poziționat pe planșa de bord în  același câmp vizual cu panoul de bord din spatele volanului. În funcție de echipare,  afișajul Infotainment măsoară între 6,5 inch și 9,2 inch. SUV-ul compact este prevăzut  ca echipare standard cu un panou de bord digital, disponibil opțional cu o dimensiune  de până la 10,25 inch, sub forma cockpitului digital Pro. Volanul multifuncțional, de asemenea parte a pachetului standard, are un design nou care contribuie la controlul  intuitiv al autovehiculului. 

Capitonajul de înaltă calitate al ușilor, din material textil, este acum standard. Pentru  liniile de echipare Style și R-Line, capitonajele ușilor și cotierelor sunt realizate din piele  ecologică și au tighele de designer, la fel ca tetierele. O altă caracteristică a liniei de  echipare Style sunt panourile centrale ale scaunelor confort din ArtVelours. În  combinație cu linia de echipare R-Line sunt disponibile opțional scaune sport de vârf de  gamă, atât pentru șofer, cât și pentru pasagerul din față (disponibile anterior numai la T Roc R), precum și o tapițerie din piele Nappa. 

Liniile noului exterior al modelului T-Roc au fost îmbunătățite, făcând ca designul  inconfundabil de crossover să fie cu atât mai pregnant. Farurile cu leduri și lămpile spate  întunecate sunt incluse în standard. IQ LIGHT cu farurile LED matrix și o bandă iluminată  a grilei radiatorului, precum și luminile de poziție spate cu o structură grafică nouă și  semnalizatoarele dinamice sunt disponibile la cerere. Cinci culori noi de vopsea pentru  exterior și jante de aliaj de 17 și 19 inch, cu un nou design, le oferă clienților și mai multe  posibilități de a-și personaliza mașina. 

Mai jos veți regăsi dotările suplimentare față de modelul precedent pentru fiecare linie  de echipare. Totodată fiecare dotare afișată vine suplimentar față de linia de echipare  inferioară. 

Niveluri noi de digitalizare și conectivitate

Noul T-Roc dispune de sistemele avansate de asistență Front Assist și Lane Assist ca standard. Mai mult, noile IQ.DRIVE Travel Assist și tempomat predictiv permit controlul asistat al direcției, frânării și accelerației, la viteze de până la 210 km/h. Integrând semnalele de la camera frontală, precum și de la GPS și din datele cartografice, sistemul de control al autovehiculului poate include informații despre limitele locale de viteză, indicatoarele de delimitare a localităților, intersecțiile și sensurile giratorii.

Noul T-Roc dispune de Modular Infotainment Toolkit (MIB3), generația a treia. Acest lucru permite utilizarea unei game variate de funcții și servicii online. Serviciile We Connect Plus pot fi utilizate gratuit în Europa timp de un an, ca parte a pachetului standard. Aceasta înseamnă că sunt disponibile comanda vocală online naturală și servicii de streaming. Și funcțiile Apple CarPlay™ și Android Auto™ pot fi integrate wireless în sistemul de control, prin intermediul App-Connect Wireless, dacă se dorește acest lucru.

Motoare eficiente TSI și TDI, cutie de viteze DSG cu 7 trepte și 4MOTION, disponibile ca opțiune

În portofoliul divers de motorizări al noului T-Roc, există trei motoare TSI şi două motoare TDI dintre care se poate alege. În funcţie de motorizarea aleasă, o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau o cutie de viteze DSG cu 7 trepte antrenează puntea faţă. Motorul TSI de 1,0 litru în trei cilindri oferă o putere maximă de of 81 kW (110 CP)1. Motoarele în patru cilindri generează 110 kW (150 CP) în varianta de 1,5 litri TSI2/3 şi 140 kW (190 CP) în varianta 2,0 litri TSI4. Gama este completată de două motoare TDI de 2,0 litri ce oferă o putere de 85 kW (115 CP)6 şi respectiv 110 kW (150 CP)7. Ca alternativă la tracţiunea faţă, tracţiunea integrală 4MOTION în combinaţie cu motorul diesel de 110 kW (150 CP)2 asigură o transmisie superioară a puterii. Motorul TSI de 2,0 litri şi 140 kW (190 CP)4 este combinat cu tracţiunea integrală 4MOTION ca standard.

Disponibil într-o versiune de bază şi alte trei linii de echipare preconfigurate

Modelul T-Roc poate fi adaptat şi mai uşor gusturilor individuale, datorită reorganizării liniilor de echipare în structură de Y.

Linia de echipare Style are vopsea în două nuanţe, elemente suplimentare din crom, iluminare ambientală şi scaune confort la interior. Designul exterior şi echiparea pentru R-Line se bazează acum într-o măsură şi mai mare pe modelul de top T-Roc R. Caracterul unic se manifestă în numeroase moduri, cum ar fi prin designul frapant, sportiv al barei de protecţie şi volanul multifuncţional cu comenzi tactile. În plus, noul T-Roc în combinaţie cu linia de echipare R-Line dispune de un pachet sport care include selectarea profilelor de deplasare, direcţie progresivă şi tren de rulare sport. Mai mult, clienţii pot opta pentru un pachet de design Black Style în combinaţie cu liniile de echipare Style şi R-Line. Elementele sale de design exterior creează un aspect sportiv subtil.

Noul T-Roc R: performanţă versatilă

Cu motorul său în patru cilindri de 221 kW (300 CP)5, noul T-Roc R este cel mai dinamic SUV compact al familiei de modele. Trenul de rulare sport standard şi tracţiunea integrală 4MOTION contribuie de asemenea la aceasta. Pe lângă sunetul distinctiv, performanţa sportivă este accentuată şi vizual în interior şi prin exteriorul specific R. Volanul sport îmbrăcat în piele cu design nou dispune de comenzi tactile şi butonul R specific modelului pentru acces direct la selectarea profilelor de deplasare.

Noul T-Roc Cabriolet: plăcere la volan, libertate şi poftă de viaţă

Noua versiune a modelului T-Roc Cabriolet emană acum mai mult ca niciodată plăcere la volan, libertate şi poftă de viaţă. Ca model crossover decapotabil, acesta îmbină 

robusteţea unui SUV cu plăcerea oferită de o maşină decapotabilă. Noul T-Roc Cabriolet dispune de un plafon decapotabil acţionat electric, confecţionat din material textil în trei straturi, care poate fi deschis în mai puţin de nouă secunde. Decapotabila cu patru locuri este disponibilă cu liniile de echipare Style şi R-Line. Clienţii pot alege între un motor TSI de 1,0 litru şi 81 kW (110 CP)7*3   şi un motor TSI de 1,5 litri TSI şi 110 kW (150 CP)10/11.

Preţuri şi remuneraţie

Preţul de pornire pentru noul T-Roc Life cu motor 1.0 TSI este de 20.056 euro net;

Preţurile pentru noul T-Roc Cabriolet încep de la 27.751 euro net pentru linia de echipare Style şi motorul 1.5 TSI.

1) T-Roc 1.0 TSI 81 kW/110 CP, cutie de viteze manuală cu 6 trepte, consum de combustibil l/100 km (NEDC): urban 6,2 / extra-urban 4,6 / în regim mixt 5,2; emisii de CO2 (în regim mixt) în g/km: 118; clasă de eficienţă: B

2) T-Roc 1.5 TSI 110 kW/150 CP, cutie de viteze manuală cu 6 trepte, consum de combustibil l/100 km (NEDC): urban 6,2 / extra-urban 4,7 / în regim mixt 5,2; emisii de CO2 (în regim mixt) în g/km: 119; clasă de eficienţă: B

3) T-Roc 1.5 TSI 110 kW/150 CP, cutie de viteze DSG cu 7 trepte, consum de combustibil l/100 km (NEDC): urban 6,7 / extra-urban 4,6 / în regim mixt 5,4; emisii de CO2 (în regim mixt) în g/km: 123; clasă de eficienţă: B

4) T-Roc 2.0 TSI 4MOTION 140 kW/190 CP, cutie de viteze DSG cu 7 trepte, consum de combustibil l/100 km (NEDC): urban 7,5 / extra-urban 5,7 / în regim mixt 6,3; emisii de CO2(în regim mixt) în g/km: 145; clasă de eficienţă: C

5) T-Roc R 2.0 TSI 4MOTION 221 kW/300 CP, cutie de viteze DSG cu 7 trepte, consum de combustibil l/100 km (NEDC): urban 9,3 / extra-urban 6,9 / în regim mixt 7,8; emisii de CO2 (în regim mixt) în g/km: 179; clasă de eficienţă: E

6) T-Roc 2.0 TDI 85 kW/115 CP, cutie de viteze manuală cu 6 trepte, consum de combustibil l/100 km (NEDC): urban 5,6 / extra-urban 3,5 / în regim mixt 4,3; emisii de CO2 (în regim mixt) în g/km: 113; clasă de eficienţă: A 

7) T-Roc 2.0 TDI 110 kW/150 CP, cutie de viteze DSG cu 7 trepte, consum de combustibil l/100 km (NEDC): urban 4,9 / extra-urban 3,8 / în regim mixt 4,2; emisii de CO2 (în regim mixt) în g/km: 110; clasă de eficiență: A

8) T-Roc 2.0 TDI 4MOTION 110 kW/150 CP, cutie de viteze DSG cu 7 trepte, consum de combustibil l/100 km (NEDC): urban 5,5 / extra-urban 4,2 / în regim mixt 4,6; emisii de CO2(în regim mixt) în g/km: 122; clasă de eficienţă: A

9) T-Roc Cabriolet 1.0 TSI 81 kW/110 CP, cutie de viteze manuală cu 6 trepte, consum de combustibil l/100 km (NEDC): urban 6,5 / extra-urban 4,8 / în regim mixt 5,4; emisii de CO2 (în regim mixt) în g/km: 124; clasă de eficienţă: B

10) T-Roc Cabriolet 1.5 TSI 110 kW/150 CP, cutie de viteze manuală cu 6 trepte, consum de combustibil l/100 km (NEDC): urban 6,4 / extra-urban 5,1 / în regim mixt 5,6; emisii de CO2 (în regim mixt) în g/km: 128; clasă de eficienţă: B

11) T-Roc Cabriolet 1.5 TSI 110 kW/150 CP, cutie de viteze DSG cu 7 trepte, consum de combustibil l/100 km (NEDC): urban 7,1 / extra-urban 4,9 / în regim mixt 5,7; emisii de CO2(în regim mixt) în g/km: 130; clasă de eficienţă: B

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen