Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

18.6.2021 Premieră în domeniul auto: Porsche Finance Group România lansează
abonamentul pentru mașini

București, 17 iunie 2021 - Porsche Finance Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de finanțare, asigurare, servicii de management de flote și produse de mobilitate din România, lansează Abonamentul auto. Astfel, compania oferă clienților de pe segmentul mobilității individuale acces la ultimele tendințe din economia digitală, centrată pe experiența de utilizare a mașinii ca alternativă la achiziție.

Abonamentele auto pot fi contractate exclusiv online, pe www.porschebank.shop, pe o perioadă minimă de trei luni și vin cu opțiunea de prelungire automată. Abonamentul nu presupune plata unui avans, iar valoarea lunară acoperă costurile asociate utilizării mașinii, mai puțin carburantul.

Abonamentul asigură accesul simplu la mașina potrivită, la momentul potrivit și se adresează persoanelor care nu doresc să dețină o singură mașină pentru perioade lungi de timp, ci vor să pastreze flexibilitatea în opțiunile de mobilitate. Serviciul este destinat persoanelor cu nevoi de mobilitate diferite în timp, celor care doresc testarea unui model pe perioade mai lungi, anterior unei eventuale achiziții, cât și celor care vor să testeze ultimele tehnologii din domeniu. Astfel, un client poate conduce până la patru mașini diferite în decursul unui an. În prezent, oferta include un numar de autoturisme ready to drive, mărci și modele diverse, aparținând concernului Volkswagen și distribuite local prin intermediul rețelei Porsche Romania.

"Abonamentul auto răspunde unui stil de viață modern, definit prin flexibilitate și mobilitate. Acum, clienții au acces la o paletă completă de servicii, putând opta pentru finanțare clasică sau produse destinate utilizării mașinii, pentru intervale de câteva luni sau pentru mai mulți ani, în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia. Am configurat împreună cu Porsche România, o ofertă variată de modele auto performante, inclusiv mașini electrice, care să ofere beneficiarilor o experiență memorabilă de condus", a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

"Noul produs va contribui la revoluționarea accesului la mobilitate, așa cum a făcut-o leasing-ul, în urmă cu 20 de ani. Suntem mândri că putem fi pionieri în domeniul mobilității, oferind o perspectivă nouă clienților. Ne așteptăm la o schimbare radicală de percepție în industria auto, pe segmentul mobilității individuale, odată cu trecerea la vehicule electrice și cresterea impactului digitalizării în economie. Autoturismul va deveni din ce în ce mai mult, dintr-un bun achizitionat, un serviciu plătit", a completat Helian Redai, Head of Sales & Marketing, Porsche Finance Group România.

Abonamentul auto se adresează persoanelor fizice, PFA și juridice și poate fi accesat chiar și pentru călătorii în afara țării. Contractarea abonamentului este simplă și intuitivă. Odată selectată mașina și durata abonamentului, se realizează verificarea datelor financiare, identificarea la distanță și semnarea electronică a contractului. După plata unei taxe de garanție online, mașina ajunge la utilizator în cateva zile de la rezervare.

Costul abonamentului depinde de modelul ales și de perioada contractată (3, 6 sau 12 luni) și acoperă toate serviciile conexe utilizării mașinii: chirie, mentenanță, asigurări RCA & CASCO, asistență rutieră, mașină la schimb, rovinietă si management anvelope.

 

 

Despre Porsche Finance Group Porsche Finance Group este furnizorul de soluții complete și eficiente de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piața românească din 1999 și include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility și Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienților săi soluții eficiente și rapide pentru achiziționarea automobilului dorit, conform conceptului "one-stop-shop": achiziționare directă, în showroom, finanțare prin leasing sau credit, asigurare pentru mașină și o administrare eficientă a flotelor de mașini. Porsche Leasing România IFN SA oferă leasing financiar pentru persoane fizice și companii. Porsche Bank România este prima bancă auto specializată de pe piața românească și oferă credite pentru autoturisme. Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO și RCA. Porsche Mobility a fost înființată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, leasing operațional și alte soluții de mobilitate. Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru mașinile noi și rulate, achiziționate în leasing sau credit prin companiile grupului - Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank - sau pentru cele achiziționate cu plata în numerar.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen