Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

2.11.2020 Noul ID.4 – Volkswagen începe vânzarea pentru primul său SUV complet electric

- Modelele ID.4 1ST1 și ID.4 1ST Max2 edition sunt disponibile la start
- Motor electric de 150 kW (204 CP), baterie de 77 kWh pentru o autonomie de până la 520 km3 (WLTP)
- Echipare complexă: ID.4 1ST Max vine cu head-up display cu realitate augmentată, tren de rulare sportiv și tehnologie de iluminare nouă

Noul ID.4 este aici - cu versatilitatea unui SUV și sustenabilitatea unui autovehicul electric. Există două modele pre-configurate din care se poate alege: modelul ID.4 1ST și modelul ID.4 1ST Max. Ambele generează o putere de 150 kW (204 CP), dispun de o baterie de 77 kWh și de o echipare foarte generoasă. ID.4 se lansează în cel mai mare segment de piață din lume, clasa SUV-urilor compacte.

 Klaus Zellmer, membru al consiliului de administrație al mărcii Volkswagen Autoturisme, cu responsabilitate pentru Vânzări, Marketing și Post-vânzare: "ID.4 este răspunsul nostru cu zero-emisii la trendul permanent SUV și pasul următor pe drumul nostru înspre oferirea mobilității neutre climateric pentru fiecare segment. ID.4 impresionează din punct de vedere al funcționării, designului, prețului și sustenabilității sale. Sunt încrezător că vom declanșa o reală pasiune în rândul clienților din întreaga lume cu primul nostru SUV electric."

 

Redefinirea SUV-ului. Pentru prima oară, Volkswagen oferă un SUV propulsat complet electric, modelul ID.4, care generează zero emisii locale. ID.4 îmbină de asemenea toate avantajele pe care clienții le apreciază la SUV-uri. Designul său simplu, fluid, inspiră de la prima privire. Acest autovehicul electric sportiv și puternic demonstrează și o accelerație impresionantă. Bateria de înaltă tensiune instalată în podeaua caroseriei asigură un centru de greutate ideal pentru dinamica de rulare și manevrabilitatea echilibrată. Configurația electrică (MEB) oferă spațiu generos în interiorul autovehiculului, cu dimensiuni exterioare compacte. Culorile și materialele din interiorul autovehiculului sunt atât de moderne, dar și familiare. Volumul portbagajului este cuprins între 543 și 1.575 litri, în funcție de poziția spătarului banchetei spate.

Modern și simplu: operare și conectivitate

Cockpit-ul a fost proiectat cu claritate și este controlat aproape exclusiv prin funcții tactile și comanda vocală inteligentă Hello ID. Caracteristicile opționale includ un head-up Display cu realitate augmentată, care îmbină afișajele cu realitatea înconjurătoare. Sistemul de navigație Discover Pro aduce la bord serviciile online We Connect Start, în timp ce sistemele de asistență IQ.Drive transformă condusul într-o adevărată artă. Componentele software și hardware au fost proiectate cu o nouă arhitectură, care face posibil transferul actualizărilor către mașină după achiziționare.

 

Două variante până la lansarea comenzilor. Modelele ID.4 1ST și ID.4 1 ST Max edition au o baterie cu conținut energetic de 77 kWh (net) la bord - suficient pentru a acoperi o autonomie de circa 490 km (WLTP). Aceasta este amplasată sub habitaclu, deplasând astfel centrul de greutate al mașinii în jos. Motorul de tracțiune electrică de pe puntea spate generează 150 kW (204 CP). ID.4 sprintează de pe loc la 100 km/h în 8,5 secunde, viteza sa maximă fiind limitată la 160 km/h. Garda la sol de 21 de centimetri și roțile de mari dimensiuni subliniază caracterul sportiv și puternic.

Foarte confortabil: modelul ID.4 1ST

Modelul ID.4 1ST are roți de 20 inch cu design Drammen. Pachetul Exterior Style și geamurile spate fumurii îi conferă un aspect foarte elegant. Scaunele față, volanul multifuncțional și parbrizul pot fi încălzite. Iluminarea ambientală poate fi reglată în 30 de culori, pedalierul din oțel inoxidabil are design Play & Pause. Un sistem de climatizare Climatronic cu 2 zone finisează gama de funcții pentru confort. La bord există și sistemul de navigație Discover Pro, precum și sisteme de asistență vitale - Front Assist, ACC stop & go, tempomat adaptiv și sistemul de menținere a benzii Lane Assist. O cameră video pentru marșarier ajută la manevrare.

Nu lasă dorințe neîndeplinite: ID.4 1ST  Max

ID.4 1ST Max include aproape întreaga gamă de echipări disponibile: pe lângă ceea ce oferă ID.4 1ST , acest model oferă și alte caracteristici. La exterior, farurile interactive IQ.LIGHT LED matrix și blocurile optice spate cu leduri 3D atrag în mod special privirile. Jantele Narvik de 21 inch oferă manevrabilitate precisă în combinație cu direcția progresivă și sistemul adaptiv de control al șasiului DCC.

 

În interiorul autovehiculului, ID.4 1ST Max asigură un confort superior. Acesta include scaune reglabile electric, plafon panoramic, geamuri cu izolare acustică, sistem Climatronic în 3 zone și hayon acționat electric, ca echipări standard. Acest model vârf de gamă este perfect echipat și din punct de vedere al operării, conectivității și sistemelor de asistență pentru șofer: head-up display-ul cu realitate augmentată, afișajul central de 12 inch, interfața Comfort pentru telefonul mobil, Travel Assist, Side Assist și Emergency Assist se regăsesc toate la bord.

 

Un model ID.4 Pro Performance3 este disponibil suplimentare pentru comandă în România. Acesta oferă date tehnice cheie identice: 150 kW (204 CP), baterie de 77 kWh, autonomie de 522 km (WLTP) și un preț recomandat de 44.119€4. Un model ID.4 entry-level cu un preț și mai avantajos va fi adăugat liniei de produse la începutul anului 2021. La momentul respectiv, ID.4 Pure5 va fi disponibil pentru comandă în toată Europa, oferind o autonomie de până la 340 kilometri (WLTP).

Confortabilul ID.4 este disponibil în acest moment în doua pachete 1ST  și 1ST Max.

Odată ce acestea au fost vândute, vor fi urmate de modelele pre-configurate. Acestea reunesc cele mai solicitate opțiuni de echipare sub forma unor pachete atrăgătoare.

 Bilanț de carbon neutru: producția și operarea modelului ID.4

ID.4, produs la fabrica Zwickau, este neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon, pe parcursul întregului lanț de valoare. Volkswagen lansează pe piață un pachet complex, denumit We Charge, care le permite clienților să își încarce autovehiculul electric într-un mod sustenabil, conectat și confortabil.

 

Mașina globală - mobilitatea electrică pe piețe cheie din Europa, China și SUA

În ultimul timp, Volkswagen și-a îmbogăți portofoliul de produse tradiționale cu familia ID., o gamă de produse nouă, independentă. După modelul compact ID.36 , noul ID.4 este cel de-al doilea model complet electric al mărcii. Cinci fabrici de pe trei continente vor produce noul SUV electric: producția de serie a demarat deja în Zwickau, în Saxonia. Producția va fi lansată și în fabricile chineze din Anting și Foshan înainte de sfârșitul anului. Lansarea producției în Chattanooga (SUA) și la fabrica din orașul german Emden este planificată pentru 2022.

 

1ID.4 1ST - consum de curent (NEDC) în kWh/100 km: 16,2; emisii de CO₂ în g/km: 0;

clasa de eficiență: A+

2ID.4 1ST Max - consum de curent (NEDC) în kWh/100 km: 16,2; emisii de CO₂ în g/km: 0; clasă de eficiență: A+

3ID.4 Pro Performance - consum de curent (NEDC) în kWh/100 km: 16,9-16,2

(în regim mixt); emisii de CO₂ în g/km: 0; clasă de eficiență: A+

419 % TVA în România

5ID.4 Pure - autovehiculul nu este încă disponibil la vânzare.

6ID.3 - consum de curent (NEDC) în kWh/100 km: 15,4-14,5 (în regim mixt); emisii de CO2

în g/km: 0; clasă de eficiență: A+.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen