Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

22.10.2020 Au început vânzările pentru Arteon și Arteon Shooting Brake

Ambele modele impresionează prin designul emoționat, un spațiu generos și tehnologie modernă
Noile motoare TDI se laudă cu eficiență ridicată și emisii reduse de NOx, datorită dozării duble
Mai târziu pe parcursul acestui an, un model eHybrid va deveni disponibil, oferind posibilitatea de a conduce cu zero emisii la nivel local

Volkswagen lansează noul Arteon1 pe piață și, în premieră, oferă concomitent și o a doua versiune de caroserie: noul Arteon Shooting Brake2. Acesta redefinește conceptul unei berline printr-o parte din spate voit sportivă. Pre-vânzările pentru ambele modele încep acum. Ca model fastback cu o parte din spate în stil coupé, Volkswagen a stabilit prețul recomandat de pornire pentru Arteon la 39.293 Euro; prețurile recomandate pentru Shooting Brake încep de la 40.221 Euro. Aproape de finalul anului, ambele modele Arteon vor fi disponibile și cu propulsie hibrid plug-in și ca modele R cu un motor TSI Performance.

 

Arteon4 în versiunea de bază.

La lansarea comenzii, linia de echipare pentru Arteon va fi disponibilă în combinație cu un motor diesel turbo de 110 kW (150 CP) (TDI) și o cutie de viteze cu ambreiaj dublu și 7 trepte (DSG). Datorită noii tehnologii de dozare dublă, motorul TDI se poate lăuda cu emisii de NOx nemaiîntâlnite combinate cu o eficiență ridicată. Ca standard, exteriorul dispune de faruri cu leduri, lumini de zi cu leduri, blocuri optice spate cu leduri și jante de aliaj ușor de 17 inch.

 

Mult mai exclusiv decât cel al predecesorului său, interiorul dispune, de exemplu, de un panou de bord complet reproiectat, care include Cockpit-ul digital Pro (instrumente digitale), un sistem Infotainment de 8,0 inch cu sistem de navigație (Discover Media), și cursoare tactile pentru sistemul de climatizare controlat electronic. O altă caracteristică nouă este volanul multifuncțional îmbrăcat în piele. Mai mult, echiparea standard include acum scaune sport confort (în față) cu suport lombar (reglabil electronic pe partea șoferului), tempomat cu limitator de viteză și sistemul de închidere centralizată Keyless Go.

 

Elegance4 și R-Line4.

Versiunea de bază este urmată de versiunile îmbunătățite Elegance și R- Line. Elegance oferă o configurație voit sofisticată, în timp ce R- Line se concentrează pe dinamism. La exterior, ambele linii de echipare beneficiază de propriile jante de aliaj ușor individuale de 18 inch, faruri cu leduri inclusiv Light Assist (controlul automat al fazei lungi), semnalizatoare dinamice în blocul optic spate cu leduri și spoilere față individuală cu elemente suplimentare cromate.

 

La interior, echiparea standard este îmbunătățită cu scaune cu Alcantara, lemn masiv (Elegance) sau aplicații metalice (R-Line), capace pentru pedalier cu aspect de aluminiu și zone tactile pe volanul multifuncțional. În plus, ambele linii de echipare beneficiază de elemente cum ar fi selectarea profilului de deplasare, încălzire în scaunele față și Park Assist (în față și în spate).

 

Volkswagen va lansa treptat pe piață mai multe variante de motoare, cutii de viteze și modele în lunile următoare. Pentru prima oară în cazul modelului Arteon, acestea vor include propulsia hibrid plug-in, a cărui autonomie complet electrică este suficientă pentru deplasarea pe distanțele cotidiene cu zero emisii la nivel local. Mai mult, un nou model R vârf de gamă va fi de asemenea disponibil în ambele variante de caroserie.

 

1)  Arteon 2,0 TDI SCR 110 kW DSG / consum de combustibil (NEDC) în l/100 km: urban 5,1-

5,0 / extra-urban 3,6-3,5 / regim mixt 4,2-4,0; emisii de CO2 în g/km: 110-107 (mixt); clasa de eficiență: A+

2)  Arteon Shooting Brake 2,0 TDI SCR 110 kW DSG / consum de combustibil (NEDC) în l/100 km: urban 5,2-5,0 / extra-urban 3,7-3,5 / regim mixt 4,2-4,1; emisii de CO2 în g/km: 111-107; clasa de eficiență: A+

3)  Toate specificațiile privind echipările sunt extrase din echiparea generală

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen