Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

8.7.2020 Electrizant și energizat: noul Tiguan

- Noul Tiguan va fi disponibil și în versiune pug-in-hybrid: Tiguan eHybrid poate ajunge până la viteze de 130 km/h în regim electric făra a genera emisii
- Un nou model R: Divizia Volkswagen R a dezvoltat cel mai dinamic Tiguan de la debutul liniei de producție – Tiguan R
- Transmisie integrală nouă: sistemul 4MOTION cu control selectiv al cuplului roții duce Tiguan R la un nou nivel de dinamică de conducere a unui SUV
- Noi sisteme de infotainment: a treia generație MIB3 oferă cea mai bună conectivitate online pentru Tiguan

Volkswagen Tiguan este cel mai de succes și cel mai bine vândut  SUV din lume. S-a produs în peste 6 milioane de unități. În 2019, Tiguan s-a dovedit din nou cel mai popular model al mărcii și al intregului Grup Volkswagen cu 911,000 de unități produse.

Volkswagen prezintă acum în premieră un facelift al celui mai bine vândut model. Ralf Brandstätter, numit noul CEO al mărcii Volkswagen a declarat: "Am lansat strategia noastră globală la nivel de SUV cu cea de-a doua generație Tiguan în 2016. A servit drept bază pentru multe modele din lume. Volkswagen face acum următorul pas prin electrificarea, digitalizarea și interconectarea noului Tiguan. Acest lucru va face din SUV-ul compact să facă față provocărilor erei moderne."

 

Toate tehnologiile cheie de la bordul best- seller-ului fac un pas important înainte. Pentru prima dată Volkswagen echipează noul Tiguan și cu tehnologia plug-in Hybrid.

SUV-ul va avea acum disponibil pentru prima dată și modelul Tiguan R.

Experții Volkswagen R au dezvoltat ca vârf de gamă un nou sistem de tracțiune integrală cu control selectiv al cuplulului roților pentru un condus mai dinamic. Așa numitul "R-Performace Torque Vectoring" permite o dinamică totală de condus prin distribuirea tracțiunii între axe, atât față cât și spate, în funcție de viteza de rulare.

Cu noul sistem Travel Assist pe Tiguan, SUV-ul compact este acum capabil de condus asistat până la viteze de 210 km/h. Noua generație a sistemului de infotainment MIB3 se regăsește pe noul Tiguan și astfel aduce o nouă serie de servicii online și funcționalități la bord. De asemenea nou este și sistemul audio optional de 480 watt al specialistului Harman Kardon.

O nouă generație de volan cu control tactil se numără printre noutățile noului Tiguan. Volkswagen a digitalizat de asemenea și funcțiile controlului climatic cu ajutorul glisierelor tactile și a butoanelor cu touch.

Și nu în ultimul rând, noile LED matrix IQ. Light ghidează șoferii în timpul nopții cu un confort sporit.

O altă caracteristică nouă prezentă la exterior o reprezintă reproiectarea părții frontale. Klaus Zyciora, Șef pe Design în cadrul Volkswagen Group și

Designer șef pentru marca Volkswagen a declarat: "În față, grila radiatorului noului SUV creează o legătură vizuală între Tiguan și modele precum Touareg și Atlas Cross Sport - model vândut în America de Nord.

Chiar împrumută noului Tiguan un aspect semnificativ mai încrezător." Capota este mai concisă în apariție și grila radiatorului cu faruri LED este mai lată, cu noul Volkswagen logo poziționat central în față.

Barele atrăgătoare au fost de asemenea sitilzate. În spate, numele modelului Tiguan este mai proeminent și poziționat central sub logoul VW.

 

Precum și predecesorul său, noul Tiguan este versatil. Este un SUV autentic capabil la încărcare - un Volkswagen care face față oricarei situații cu aplomb. Acest lucru este mai adevărat ca niciodată, datorită noii game de sisteme de asistare, sisteme de asistență și infotainment la bordul Tiguan.

 

Modelul va fi disponibil pe piața din România începând cu luna octombrie.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen