Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

29.6.2020 Premiera internațională a noului Arteon și Arteon Shooting Brake

- Fastback și Shooting Brake – sunt noile versiuni ale modelului Arteon
- Shooting Brake este o reinterpretare complet nouă a conceptului break
- Volkswagen oferă și o versiune plug-in-hybrid pentru Arteon pentru prima dată
- Arteon R va fi versiunea de top a gamei

Un model, două versiuni! Volkswagen prezintă noul Arteon în premieră internațională și dezvăluie în același timp și o a doua versiune  - noul Arteon Shooting Brake. Acest model reprezintă o nouă reinterpretare a conceptului break. "Volkswagen va lansa 34 de noi modele anul acesta. Nu a existat în istoria marcii o astfel de inițiativă de extindere a gamei de modele", a declarat Ralf Brandstätter COO al mărcii Volkswagen Autoturisme." Cu Arteon Shooting Brake lărgim gama de modele în segmentul clasei medii. Va stabili standarde în clasa sa prin design-ul său dinamic, funcționalitatea ridicată și tehnologiile moderne."

Elegant și dinamic

Arteon a fost modelul Gran Turismo al mărcii Volkswagen din 2017. Marca dezvăluie acum un facelift al modelului de serie. Noul Arteon și Arteon Shooting Brake sunt caracterizate printr-un design expresiv și avangardist.

Caracteristicile distincte includ în mod deosebit grila față cu lumina led continua dintr-un capăt în celălalt, bare cromate și noi prize de aer în partea inferioară. Grila radiatorului, capota alungită și lată formează un tot unitar și datorită semnăturii unice LED față și spate și astfel fac din ambele versiuni Arteon să se evidențieze în mulțime. Cele două noi modele au un design sportiv. Acestea se deosebesc unul de altul începând cu pilonul B până în spate. Întrucât la modelul fastback, plafonul și conturul geamurilor sunt proiectate în jos începând cu pilonul B și astfel dă o formă de coupé, la Shooting Brake plafonul și linia geamurilor se extind până in spate și se termină în noul spoiler.

În față, linia geamului merge în paralel cu plafonul. Cu toate acestea, în partea de jos liniile urcă spre pilonul D, astfel crează geamul spate mai îngust și mai marcant. Toate aceste elemente formează profilul sportiv tipic pentru un Shooting Brake.

 

Arteon eHybrid.

Cele mai noi tehnologii dezvoltate sunt aplicate pe ambele caroserii.

Pentru prima dată pe Arteon, va exista o variantă plug-in hybrid. Ambele versiuni de caroserii vor fi disponibile in varianta eHybrid și astfel vor beneficia și de autonomie în regim electric.

Ca versiune fastback și Shooting Brake, cele două modele Arteon sunt printre primele ce vor fi disponibile cu unitate plug-in-hybrid în segment.

Arteon R - performanțe dinamice pentru clasa business.

Arteon R va fi o emblemă printre modelele de serie. Volkswagen avansează în segmentul premium al performaței cu acest model. Nu doar prin înfățișarea sa fascinează, ci și prin modul în care vehiculul transformă puterea în propulsie.

Datorită tehnologiei progresive denumită și R-Performance Torque Vectoring, cuplul este distribuit variabil pe ambele axe și de asemenea și la roțile spate în funcție de condus și controlul selectiv al cuplului roții. Acest lucru crează un nou nivel de conducere dinamică în această categorie.

 

Suficient spațiu pentru șofer, pasageri și bagaje

Arteon beneficiază de un concept ridicat de funcționlitate

Atât ocupanții locurilor față, cât și ai celor din spate, beneficiază în ambele variante Arteon de platforma MQB. În față spațiul maxim pentru picioare este de 1,016 mm și reprezintă un standar în clasa sa.

Datorită designului unic al plafonului, Shooting Brake oferă mai mult spațiu la cap atât în față cât și în spate.

Bancheta spate poate fi rabatată asimetric pentru ambele modele. În spatele scaunului spate al Arteon Shooting Brake există un compartiment pentru bagaj cu o capacitate de până la 565 litri dacă este încărcat până la spatarul scaunului din spate și compartimentul pentru bagaj (la fastback 563 litri). În ambele situații, spațiul de încărcare are o lungime maximă de 2,090 mm (până la locurile din față).

 

Sisteme noi de asistență: Travel Assist - asistență de condus până la 210 km/h. Gama de inovații tehnice implică motopropulsoare precum și alte sisteme de asistență IQ. DRIVE.  

Noutatea acestei linii este și sistemul Travel Assist. Acesta are rolul de a permite conducerea parțial automatizată într-un interval de viteză de la 0 până la 210 km/h (în limitele sistemului). Travel Assist face în mod evident mai convenabil condusul atât în traficul zilnic cât și pe drumurile din afara orașului. O parte integrantă a Travel Assist este ACC cu sistem de control predictiv al vitezei. Controlul adaptiv al vitezei de croazieră reacționează la limita de viteză, orașe, curbe, sensurii giratorii și intersecții cu adaptarea corespunzătoare a limitei de viteză.

Lane Assist, sistemul de menținerea a benzii de rulare a vehiculului, și Sistemul autonom de frânare de urgență cu monitorizare a pietonilor sunt parte a din funcțiilor Travel Assist.

Camera spate (disponiblă opțional) a fost îmbunătățită și acum prezintă, de asemenea, printre altele și funcția Corner View (care extinde imaginea camerei pe ecranul sistemului de infotainment de la 90 de grade până la un unghi de 170 de grade) și oferă vedere specială a remorcii (a barei de remorcare de sus pentru a facilita ridicarea acesteia).

 

Un nou cockpit la interior.

La interior, modelul impresionează cu un nou cockpit proiectat care duce modelul Arteon într-o zonă exclusivistă.

Funcționarea sistemului de climatizare a fost facilitată prin comanda de glisare tactilă și de asemenea volanul multifuncțional vine echipat cu funcție prin atingere. De asemena noutate este acum și integrarea wireless prin intermediul "App-Connect Wireless" pentru "Apple CarPlay" și "Android Auto" (Google) precum și un sistem de sunet puternic de 700 watt de la specialiștii harman/ kardon, acesta a fost personalizat pentru modelele Arteon și Arteon Shooting Brake (ambele disponibile opțional).

Lumina ambientală, personalizată până la 30 de culori, este și aceasta disponiblă opțional și conferă interiorului nou un finisaj atractiv.

Ornamentele panoului de bord și ușile sunt iluminate, în acest mod lumina devine noul crom.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen