Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

23.6.2020 A mai rămas o zi până la premiera noului Arteon și Arteon Shooting Brake

- Mai este o zi până la premiera virtuală a noului Arteon din 24 iunie
- Pe lângă varianta limuzina a modelului Arteon, va mai apărea și un Shooting Brake
- Acest model îmbină dinamismul, eleganța și impresionează prin conceptul flexibil al unei limuzine. Klaus Bischoff, Șeful Volkswagen pe Design a declarat: „Cu Arteon Shooting Brake am creat un echilibru între viteză, putere și spațiu”

Volkswagen va introduce un update major al modelului Arteon odată cu debutul celor două versiuni. În interior, Arteon va avea un cockpit complet nou. Va fi integrată ultima generație de sistem infotainment matrix (MIB3) pentru a asigura cea mai bună conectivitate. Din perspectiva tehnologică și nivelul transmisiei a fost realiniat.

Toate motoarele dispun de niveluri ridicate de eficiență precum și emisii scăzute dar și cuplu puternic. Această eficiență maximă este datorată tehnologiilor inovatoare ale motorului. În plus, sistemele inteligente de asistență vor fi de asemenea și pe această linie mai avangardistă.

Un exemplu este "Travel Assist" - sistem avansat - care va fi disponibil pe noul Arteon pentru prima dată. Conceput special pentru călătorille lungi, acesta poate prelua direcția, accelerația și frânarea până la viteze de 210 km/h - sub controlul șoferului.

 

Premiera mondială precum și informații detaliate asupra modelelor Arteon și Arteon Shooting Brake vor urma în această lună.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen