Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

17.6.2020 Livrările de ID. 3 1st vor începe în luna septembrie

Așteptarea a luat sfârșit: ID.3 1st poate fi comandat începând cu luna iulie

Comenzile pentru cele 30,000 de modele în ediție limitată ID. 3 1st vor putea fi plasate începand cu a doua jumătate a lunii iulie în Romania, la distribuitorii Volkswagen.

Ca semn de mulțumire pentru loialitatea față de marcă, Volkswagen le oferă tuturor clienților prebookeri care doresc să intre în posesia noului ID. 3 1st cât mai repede posibil acces exclusiv în 1st Movers Club. Livrarea ID.3 1st pentru membrii clubului "First Movers" va începe în luna septembrie.

"Ofensiva electrică a mărcii Volkswagen începe cu ID.3. Această mașină evidențiază misiunea noastră de a oferi mobilitate locală fară emisii, adecvată pentru utilizarea zilnică", a declarat Ralf Brandstätter, COO al mărcii Volkswagen.

Statutul de membru exclusiv al ID.3 1st Movers Club

Clubul ID.3 1st Movers Club este diferit de la o țara la alta, acesta va fi personalizat și va avea incluse și un pachet de încărcare gratuită in cadrul rețelei de distribuitori dar și o stație Moon Connect de 7,2 kW cu posibilitate de upgrade la 11kW contra cost. Clienții vor beneficia și de homecheck cu instalare, precum și o revizie gratuită.

Grupul pregatește de altfel si oferta de finanțare, așa cum și-a obișnuit până acum clienții, aceasta urmând a fi comunicată ulterior.

Clienții prebooker de ID. 3 au la dispoziție două variante: prima ar fi aceea de li se livra modelul ID. 3 1st la începutul lunii septembrie, la care se adauga și calitatea de membru exclusiv al ID.3 1st Mover Club.

Calitatea de membru vine cu numeroase beneficii printre care și o actualizare de software pentru două funcții digitale remarcabile, aceasta urmând a avea loc la începutul anului viitor.

La lansarea din septembrie, funcția App Connect precum și parte a functiilor head-up display nu vor fi incă activate.

Cea de-a doua variantă pentru clienții prebooker de ID. 3 1st cu ceva mai multă răbdare, este aceea de a opta la semnarea contractului pentru o livrare in cel de-al patrulea trimestru al acestui an. La înmânarea cheilor către clienți, această ultimă versiune va fi echipată cu toate funcțiile.

Jürgen Stackmann, Membru în Consiliul Director al mărcii Volkswagen pe Vânzări, a declarat: "In sfârșit, clienții noștri de ID. 3 au primit undă verde la plimbări fără emisii după lunga așteptare. În semn de mulțumire pentru loialitatea lor față de marcă și ca gest de apreciere pentru răbdarea de care au dat dovadă până la startul comenzilor, le oferim tuturor prebooker-ilor care doresc să intre în posesia ID.3 1st în luna septembrie, calitatea de membru al ID.3 1st Mover Club." Prin deschiderea acestei comunități, Volkswagen asigură un schimb de experiență în rândul tuturor: "ID.3 1st Movers" și stabilește o linie directă cu Volkswagen. Nu numai că va fi posibil un angajament direct față de întrebările clienților, dar va permite, de asemenea ca Volkswagen să colecteze feedback cu privire la experiențele zilnice, împreună cu comentariile șoferilor de ID. 3 pentru dezvoltări ulterioare.

Comenzile pentru modelul ID.3 vor începe cu patru săptămâni mai târziu, iar clienții prebooker vor avea ocazia să facă parte în exclusivitate din 1st Mover Club până atunci.

Thomas Ulbrich, Membru în Consiliul Director al mărcii Volkswagen pentru E-mobility, a adăugat: "Ultimele luni de lucru în conditiile dificile ale pandemiei au fost o mare provocare pentru întreaga echipă ID.3. Acest lucru face ca lansarea pe piață a lui ID.3 să fie mai importantă. Fără emisii, cele mai înalte standarde de calitate și o experiență de condus încântătoare - acesta este noul ID.3."

ID. 3 1st - ediția limitată de lansare

Prima ediție a lu ID.3 are bateria de 58 kWh care este acționată de un motor electric pe puntea spate. Generează 150 kW și livrează un cuplu maxim de 310 Nm, permițând astfel ca ID. 3 să accelereze la 60 km/h în 3,4 secunde într-o singură treaptă de viteză - plăcerea de conduce este garantată. ID.3 1st vine cu posibilitatea de încarcare gratuită timp de un an și este disponibil în trei configurații predefinite care sunt orientate către nevoile clienților. Suplimentar, clienții își pot alege culoarea caroseriei cât și cea din interior.

Versiunea de bază a lui ID.3 1st este disponibilă de la un preț recomandat de 32.809 Euro fără TVA în România și include sistem de navigație, radio digital DAB+, Air Care Climatronic sistem de aer condiționat cu control pe doua zone, scaune încălzite cu volan încălzit, cotieră centrală față, încărcare rapidă cu 100 kW la curent continuu sau 11 kW la curent alternativ (AC) și jante de aliaj 18". Printre dotările standard sunt incluse sistemul de comenzi vocale Hello ID., ID. light la interior, lumini LED și multe altele.

ID.3 1st Plus (cu un preț de pornire recomandat de 37.609 Euro făra TVA) vine cu echipari suplimentare precum cameră spate și Keyless Advanced. Interiorul lui 1st Plus include și o consolă centrală cu doua conexiuni USB C suplimentare în spate. În pachetul de design sunt disponibile și geamurile fumurii, pachet exterior Style  argintiu, lumini LED Matrix si led spate cu semnalizare dinamică și jante aliaj de 19".

Versiunea de top, ID. 3 1st Max la un pret recomandat de 42.412 fără TVA Euro, vine echipat cu AR head-up display, doua  boxe suplimentare, trapă panoramică și jante aliaj pe 20". In plus sunt incluși asistenți precum Travel Assist, Side Assist și Emergency Assist, precum și funcția Comfort de telefonie cu încărcare inductivă. De asemnea și scaunele față cu reglaj electric dar și funcția de masaj se vor regăsi pe ID.3 1st Max.

 

Investiții de miliarde în e-mobility

Sub ofensiva electrică, marca Volkswagen plănuiește să ofere modele electrice pe toate segmentele până în 2022. Volkswagen dorește să devină liderul de piață la nivel mondial și din acest motiv investește 33 miliarde de Euro la nivel de Grup până în 2024, 11 miliardea de Euro sunt alocați doar mărcii Volkswagen. Pentru 2025, marca Volkswagen se așteaptă să producă 1,5 milioane de mașini electrice.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen