Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

5.6.2020 Volkswagen și Porsche Finance Group lansează abonamentul de mobilitate

Cum poți conduce, în această vară, un Volkswagen nou, fără avans, dar cu beneficii nelimitate?

În ziua de azi plătim câte un abonament pentru toate lucrurile care ne fac viața mai frumoasă: conversațiile cu cei dragi, filmele și muzica preferată sau timpul petrecut la sală. De ce să nu facem la fel și pentru o nouă mașină? De ce să nu ne bucurăm de mobilitate atunci când avem nevoie, dar și în condițiile pe care ni le dorim? Volkswagen a venit cu un răspuns la aceaste întrebări. 

Abonamentul Volkswagen îți aduce mașina la care ai visat, aleasă și configurată de tine, fără bătăi de cap. Tot ce trebuie să faci este să plătești un cost lunar fix pentru abonamentul tău de mobilitate și ai toate beneficiile asociate utilizării mașinii, incluse. 

 

Spre exemplu, la un Golf cu echipare standard ai un cost de 267 Euro/lună, iar pentru un T-Roc plătești lunar 369 Euro (prețurile sunt cu TVA inclus). În plus, nu trebuie să te ocupi de înmatriculare sau de vânzarea ulterioară. Tu trebuie doar să te bucuri de plăcerea condusului.

Alte beneficii ale abonamentului sunt avansul 0, asigurarea CASCO și vizitele la service gratuite. Astfel te bucuri de mașina visurilor tale, fără compromisuri. Mai mult, primești și un set de anvelope de iarnă și loc pentru depozitarea acestora. Cu alte cuvinte, nu îți sacrifici spațiul de acasă și ești pregătit oricând pentru prima zăpadă.  Toate acestea incluse în abonamentul tău lunar de mobilitate care nu lasă loc de surprize neplacute în buget.

Și cea mai bună parte, după 2 ani, dacă alegi să îți prelungești abonamentul, primești un Volkswagen nou-nouț, iar "mirosul" de mașină nouă poate continua.

Pentru mai multe informații intră pe oferte.volkswagen.ro/oferte-leasing sau fă o vizită distribuitorilor Volkswagen.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen