Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Volkswagen prelungește cu trei luni perioada de garanție de automobil

Volkswagen prelungește cu trei luni perioada de garanție de automobil

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Volkswagen prelungește cu trei luni perioada de garanție de automobil, care expiră în intervalul 1 martie - 31 mai 2020. Acest lucru se aplică automobilelor noi vândute de Volkswagen în România. Limita de kilometri până la care este valabilă garanția nu se mărește.

"Ca urmare a situației generate de pandemia de Corona Virus, unii dintre clienții noștri nu au putut face la timp solicitările de garanție.", a declarat Jürgen Stackmann, membru în Consiliul Director al Volkswagen Autoturisme responsabil pentru Vânzări, Marketing și After Sales. "Ne bucurăm să putem oferi clienților noștri ajutor imediat și soluții lipsite de birocrație prin această prelungire de trei luni a garanției."

 

Această măsură reprezintă o concesie voluntară unică, cu scopul de a ajuta clienții aflați în situația excepțională generată de Covid-19 și nu se constituie într-o obligație legală sau un precedent pentru alte beneficii viitoare. 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen