Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

16.3.2020 ID.3, la fel de accesibil ca un autovehicul pe combustie internă

De fapt, Volkswagen ID.31 este mai ieftin decât majoritatea modelelor pe combustie internă din clasa sa;
Lansarea oficială pe piață va avea loc în vara lui 2020;
Așa cum este cazul ID.3 și noul ID.4 va fi produs cu amprentă neutră de carbon;
Thomas Ulbrich: “ID.3 va democratiza mașinile electrice”.

Odată cu lansarea pe piață a noului ID.3 în vara acestui an, Volkswagen democratizează mobilitatea electrică. Varianta standard a ID.ului va fi mai accesibilă în termeni de achiziție și de exploatare decât majoritatea modelelor pe combustie internă din segmentul său. Costul de exploatare pentru șoferii din Germania va fi cu 840 de euro mai mic în fiecare an, comparativ cu exploatarea unui model pe combustibil. "Cu ID.3, autovehiculele electrice vor deveni în sfârșit accesibile. Acest model este conceptul pentru uzul zilnic și costă mai puțin decât modelele pe combustibil datorită deducției de la stat. Lansarea pe piață ID.3 este în grafic, va fi livrat în vară, așa cum am anunțat.", spune Thomas Ulbrich, membru al Boardului de Management Volkswagen, responsabil pentru mobilitatea electrică. 

 

Cu ID.3, Volkswagen a dezvoltat nu doar un autovehicul electric, ci o inovație pe roți. Este primul autovehicul dezvoltat pe platforma MEB, cu posibilitate de actualizare a softului. Mai precis, varianta inițială de soft de la startul producției va primi actualizări constante în baza testelor efectuate de echipa Volkswagen, obiectivul fiind predarea celor 30000 de ID.3 1ST Edition pre-comandate clienților din Europa în același timp.

 

Mai accesibilă decât alte modele pe combustie internă

Analiza costurilor de achiziție și de exploatare arată că, în funcție de modelul ales, ID.3 este mai accesibil decât un model pe combustie internă. Varianta standard cu autonomie de 330 km costă puțin sub 23.430 de euro în Germania, cu deducția de la stat. Implicit, este mai puțin costisitoare decât un Golf Life. Mai mult, șoferii din Germania vor economisi aproximativ 840 de euro costuri de exploatare anuale, în condițiile în care nu vor plăti taxe de drum, schimburi de ulei, vor beneficia de asigurare mai ieftină și de costuri pentru energia electrică mai mici decât cele pentru combustibil.

 

"Dacă prețul era înainte un pediment pentru achiziția unui autovehicul electric, acum este un avantaj. Ofertele de leasing încep să se adapteze trendului mobilității electrice, iar pentru viitor anticipăm interes pentru autovehiculele electrice chiar și fără subvenții de la stat", Silke Bagschick, Director Vânzari și Marketing al diviziei de mobilitate electrică.

 

Noul ID.4 vine echipat, de asmenea, cu amprentă neutră de carbon

 

Asemenea ID.3, următorul model electric produs la fabrica de la Zwickau, SUV-ul electric ID.4, va beneficia de amprentă neutră de carbon. "Cu familia ID., Volkswagen demonstrează că mobilitatea fără poluare este posibilă. Deținerea și condusul unui autovehicul electric nu doar că protejează mediul și costurile șoferilor, ci oferă și o experiență plăcută a condusului. Suntem nerăbdători să livăm clienților noștri noile ID.3 în vara acestui an.", mai spune Ulbrich.

 

Datorită Familiei ID., Volkswagen reduce semnificativ emisiile de carbon ale flotei sale. Fabrica de la Zwickau, care produce modelele din clasa ID., folosește energie din surse regenerabile, inclusiv bateriile sunt produse cu energie verde. Întregul proces de producție și rețeaua de livrare sunt analizate constant în vederea oportunităților de a reduce emisiile de carbon. Pentru a compensa emisiile inevitabile la nivel de producție, Volkswagen investește în proiecte de protecție a mediului, așa cum este cel de ocrotire a Pădurii Katingan Metaya.

 

Mai mult, Volkswagen oferă clienților săi posibilități nenumărate de încărcare a autovehiculelor electrice cu energie prietenoasă cu mediul. Pentru încărcarea autovehicului acasă, clienții au la dispoziție wallbox-ul ID Charger. Pentru încărcarea la drum, rețeaua IONITY oferă energie eco 100%, așa cum este cazul și stațiilorde încărcare de la uzinele Volkswagen.

 

Perspective pentru 2020: lansarea pe piață ID.3

Volkswagen intenționează să devină lider de piață pe segmentul electro mobilității, susținând acest obiectiv cu investiții de peste 33 de miliarde de euro până în 2024. 11 miliarde de euro din totalul investițiilor vor fi alocați brandului Volkswagen pentru a susține ofensiva electrică în industria auto. Livrarea ID.3 către clienți și premiera mondială pentru ID.4 vor avea loc în acest an, în timp producția modelelor electrice viitoare va debuta în China la finalul lui 2020.

 

1 ID.3 nu este disponibil încă la vânzare în Europa

2 ID.4 este un prototip aproape de etapa de producție

 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen