Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

12.3.2020 Noul T-Roc Cabriolet – reconfortant de diferit

- Imagini, video și informații complete despre noul model sunt disponibile pe www.volkswagen-newsroom.com;
- Lansarea oficială pe piața din Germania va debuta pe 20 martie;
- Lansarea pe piața din România va avea loc în luna mai;

Odată cu creșterea temperaturilor, inevitabil apare și dorința multora dintre șoferi să străbată șoselele în lung și în lat la volanul unei decapotabile. Volkswagen lansează o nouă versiune a modelului T-Roc Cabriolet, cu o abordare mult mai de lifestyle a designului. Lansarea oficială la reprezentanțele dealerilor din Germania va debuta pe 20 martie, în timp ce în România va avea loc în luna mai. Până la ziua oficială a lansării, Volkswagen pune la dispoziție imagini, video-uri și informații detaliate despre noul T-Roc Cabrio pe www.volkswagen-newsroom.com.

 

Versiunea decapotabilă a modelului de succes Volkswagen T-Roc reprezintă un concept dinamic de autovehicul - cu o poziție semnificativ mai înaltă a scaunului, design îndrăzneț și compromisul ideal între tehnologia modernă, confort și plăcerea condusului. Principala atracție a noului model este acoperișul retractabil care se deschide în doar nouă secunde, chiar și în condiții de rulare pe șosea la o viteză de până 30 km/h.

 

T-Roc Cabrio va fi prevăzut cu două lunii de echipare - varianta cu focus pe design, Style, și varianta sport, R-Line. Varianta Style vine cu o serie de opțiuni standard precum jante aliaj Mayfield de 17 inci, lumină ambientală albă, aer condiționat, sistem de asistență pentru menținerea benzii de rulare, sistem de asistență pentru frânare de urgență automată, sistem de alertare a șoferului, sistem Radio Composition și multe altele. La cerere, T-Roc Cabrio poate fi echipat cu sistemul de afișaj digital (Digital Cockpit) și cu sistemul de infotainment "Discover Media".

 

Două motorizări eficiente TSI sunt disponibile sub capota noului T-Roc Cabrio - motorul de un litru cu 85 kW/115 CP3, respectiv cel de 1.5 litri cu 100 kW/150 CP. Aceasta din urmă poate fi prevăzută opțional cu o cutie automată cu dublu ambreiaj, DSG. Cu o capacitate a portbagajului de 280 litri, spătarele scaunelor din spate rabatabile și opțiunea de adăugare a brațului de remorcare, noul Volkswagen T-Roc își demonstrează fără echivoc versatilitatea.

Mai multe materiale despre noul T-Roc Cabrio, echiparea Style și R-line, pot fi descărcate din linkurile de mai jos:

 

·       https://www.volkswagen-newsroom.com/en/videos-and-footage/t-roc-cabriolet-style-exterior-and-interior-3534

·       https://www.volkswagen-newsroom.com/en/videos-and-footage/t-roc-cabriolet-r-line-exterior-and-interior-3532

·       https://www.volkswagen-newsroom.com/en/videos-and-footage/t-roc-cabriolet-style-driving-3533

·       https://www.volkswagen-newsroom.com/en/videos-and-footage/t-roc-cabriolet-r-line-driving-3531

 

1 T-Roc Cabriolet 1.5 TSI, 110 kW / consum combustibil (NEDC), 100l/km: urban 6.9 - 6.7 / extra-urban 5.0 - 4.8 / consum combinat 5.7 - 5.5; emisii CO2 în g/km: 130 - 125 (combinat), clasa de eficiență: B, A.

2 T-Roc Cabriolet 1.5 TSI DSG, 110 kW / consum combustibil (NEDC), 100l/km: urban 6.7 - 6.5 / extra-urban 5.3 - 5.0 / consum combinat 5.8 - 5.6; emisii CO2 în g/km: 132 - 127 (combinat), clasa de eficiență: B.

3T-Roc Cabriolet 1.0 TSI DSG, 85 kW / consum combustibil (NEDC), 100l/km: urban 6.6 - 6.3 / extra-urban 5.1 - 4.8 / consum combinat 5.5 - 5.4; emisii CO2 în g/km: 129 - 123 (combinat), clasa de eficiență: B.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen