Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

30.1.2020 Golf 8

> Golf 8 va fi disponibil la prețul recomandat de 16.095 Euro, pentru echiparea Life;
> Trei linii de echipare, la care se adaugă consacratele GTI, GTD, “R”, GTE;
> Cinci variante de motorizare cu consum economic și emisii reduse.

București - Volkswagen anunță prețul recomandat pentru bestseller-ul portofoliului de autovehicule, recentul lansat Golf 8. Continuând filosofia și tradiția Golf-ului de a democratiza cele mai inovative tehnologii, Volkswagen propune un preț de 16.095* euro pentru echiparea Life 1.0/110 CP.

 

Volkswagen anunță și cele trei linii de echipare pentru noul Golf 8 în România: Life (care înlocuiește echiparea Comfortline), Style (care înlocuiește echiparea Highline) și echiparea de top, R-Line. Acestora li se vor adăuga consacratele echipări GTI, GTD, "R", și GTE, făcând din Golf 8 un automobil de ultimă generație, apt să răspundă celor mai diverse și complexe nevoi sau preferințe.

 

Varianta Life

Volkswagen Golf 8, echiparea "Life", va dispune de următoarele dotări de serie: sisteme de asistență ACC predictiv și Parkpilot, conectivitate completă și multimedia prin computerul de bord digital color, monitor tactil multimedia de 8.25 inci, App Connect, Security & Service și încărcare inductivă telefon, precum și diverse dotări de interior/exterior: climatronic, volan multifuncțional din piele, lumină ambientală în 10 culori, faruri LED, oglinzi reglabile și încălzile electric, jante aliaj 16" și scaune cu reglaj vertical și lombar.

 

Motorizări

Golf 8 dispune de cinci variante de motorizare, după cum urmează:

- trei motoare pe benzină: 1.0 TSI (81 kW/110 CP), 1.5 TSI (96 kW/130 CP), 1.5 TSI (110 kW/150 CP). Variantele prevăzute cu cutia de viteze automată DSG dispun de tehnologia mild hybrid;

- două motoare diesel: 2.0 TDI (85 kW/115 CP) și 2.0 TDI (110 kW/150 CP).

- se adaugă variantele sportive GTD, GTI și R, cu puteri de până la 330 CP, precum și o versiune plug-in hybrid - GTE.

Motoarele disponibile pentru Golf 8 au fost proiectate pentru optimizarea consumului de carburant și, în același timp, pentru reducerea masivă a emisiilor. Cele două motoare diesel sunt cu 17% mai economice și emit cu 80% mai puține emisii de oxizi de azot datorită inovației Continental, reprezentată de sistemul cu injecție dublă AdBlue. Și motoarele turbo pe benzină electrificate cu sistemul mildhybrid, alături de optimizarea aerodinamicii, au contribuit la reducerea consumului și emisiilor pentru noul Golf 8.

 

Ce mai e nou

Noutățile majore vin din interior, acolo unde doar manetele de pe coloana volanului au rămas cele de la modelul anterior, în rest tot interiorul este complet schimbat, oferind clienților o experiență digitală completă și standarde ridicate de confort.

Fiecare posesor al noului Golf 8 are opțiunea de a-și configura propriul univers în interiorul autovehiculului cu ajutorul celor zece nuanțe de culoare pentru lumina ambientală (pentru echiparea standard). Posibilitățile de cromatică ambientală devin nelimitate pentru următoarele linii de echipare.

Sistemul multimedia standard Composition Media vine cu un ecran generos de 8,25 inci și conexiune online grație unui eSIM dedicat. Opțional, se pot comanda două sisteme multimedia cu ecran de 10,25 inci, Discover Media și Discover Pro, ambele prevăzute cu comandă vocală. Discover Pro oferă în plus cel mai evoluat sistem de navigație și conexiune wireless la aplicații.

Blocul de lumini a fost înlocui și el cu unul tactil, cu posibilitatea de a comanda farurile și luminile LED de interior, oferind o experiență inedită de interacțiune cu autovehiculul.

 

 

*Preț exprimat în euro, fără TVA

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen