Sistemul de climatizare

La bordul modelului Arteon, confortul oferit de sistemul de climatizare Air Care Climatronic cu reglaje pe 3 zone este o dotare standard. Iar elegantul plafon panoramic opţional, cu funcţii electrice de rabatare şi glisare asigură un design rafinat şi panorame încântătoare. De asemenea, lumina care pătrunde astfel în interior creează senzaţia de spaţiu şi mai vast.

Adiţional, Arteon dispune opţional de parbrizul cu confort termic sporit. Acest parbriz încălzit fără fire şi cu proprietăţi de reflectare a razelor infraroşii vă creşte mult confortul când conduceţi cu soarele bătând din faţă.

Cu luneta şi geamurile laterale spate cu tentă închisă (dotare opţională), pasagerii de pe banchetă sunt protejaţi când soarele este prea puternic. Totodată, această dotare accentuează eleganţa modelului Arteon.

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen