Sistemul de climatizare

La bordul modelului Arteon, confortul oferit de sistemul de climatizare Air Care Climatronic cu reglaje pe 3 zone este o dotare standard. Iar elegantul plafon panoramic opţional, cu funcţii electrice de rabatare şi glisare asigură un design rafinat şi panorame încântătoare. De asemenea, lumina care pătrunde astfel în interior creează senzaţia de spaţiu şi mai vast.

Adiţional, Arteon dispune opţional de parbrizul cu confort termic sporit. Acest parbriz încălzit fără fire şi cu proprietăţi de reflectare a razelor infraroşii vă creşte mult confortul când conduceţi cu soarele bătând din faţă.

Cu luneta şi geamurile laterale spate cu tentă închisă (dotare opţională), pasagerii de pe banchetă sunt protejaţi când soarele este prea puternic. Totodată, această dotare accentuează eleganţa modelului Arteon.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen