Navigaţia

Confort ridicat, datorită sistemelor avansate de navigaţie.

Sistemul opţional de navigaţie Discover Media vă ajută să găsiţi cel mai bun drum până la destinaţie. Datorită tehnologiei Bluetooth integrate, utilizarea hands-free a telefonului devine mult mai confortabilă la bordul modelului Arteon. Discover Media include, de asemenea, un touchscreen cu utilizare facilă, un CD-player, intrări USB compatibile Apple, precum şi un slot pentru carduri SD, care permite redarea fişierelor MP3 şi WMA. Iar dacă vă doriţi şi mai mult: de asemenea opţional, sistemul de navigaţie Discover Pro este sistemul multimedia pentru cei deosebit de pretenţioşi, oferind un touchscreen de 23,4 cm, redarea bine structurată a hărţilor 3D şi o unitate internă de memorie flash. Funcţia de comandă vocală reacţionează la rostirea denumirilor de localităţi şi străzi şi calculează ruta conform instrucţiunilor. Iar cu telefonul conectat, puteţi să apelaţi foarte simplu persoanele din lista de contacte memorate în agendă, rostind doar numele. Astfel puteţi păstra mâinile pe volan şi vă puteţi totodată concentra la trafic.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen