Motoarele

Capota motorului modelului Arteon ascunde diferite variante de motorizare şi transmisii eficiente, pentru dinamism maxim. Astfel, de exemplu, motorul bi-turbo de 176 kW (240 CP) disponibil pentru Arteon Elegance şi R-Line (Consum combustibil, l/100 km: mixt 5,9; emisii de CO₂ mixt, g/km: 152) se numără printre cele mai eficiente motoare diesel oferite în prezent. Acest motor este oferit cu tracţiunea integrală 4MOTION, ca dotare standard, precum şi opțional cu diferenţialul blocabil electronic XDS şi suspensiile adaptive DCC.

La fel și motorul pe benzină de vârf, rezervat exclusiv liniei de echipare R-Line a modelului Arteon, impresionează cu o putere de 206 kW (280 CP) (Consum combustibil, l/100 km: mixt 7,3; emisii de CO₂ mixt, g/km: 164).

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen