Motoarele

Capota motorului modelului Arteon ascunde diferite variante de motorizare şi transmisii eficiente, pentru dinamism maxim. Astfel, de exemplu, motorul bi-turbo de 176 kW (240 CP) disponibil pentru Arteon Elegance şi R-Line (Consum combustibil, l/100 km: mixt 5,9; emisii de CO₂ mixt, g/km: 152) se numără printre cele mai eficiente motoare diesel oferite în prezent. Acest motor este oferit cu tracţiunea integrală 4MOTION, ca dotare standard, precum şi opțional cu diferenţialul blocabil electronic XDS şi suspensiile adaptive DCC.

La fel și motorul pe benzină de vârf, rezervat exclusiv liniei de echipare R-Line a modelului Arteon, impresionează cu o putere de 206 kW (280 CP) (Consum combustibil, l/100 km: mixt 7,3; emisii de CO₂ mixt, g/km: 164).

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen