VW Arteon: iluminarea ambientală

Iluminarea ambientală.

Folosind butoanele de pe dispaly-ul central, puteţi să controlaţi confortabil luminile de la pragurile de acces în maşină şi de la bandourile decorative, lămpile de citit din faţă şi din spate, precum şi iluminarea din spaţiul de la nivelul picioarelor. Puteţi alege din trei culori atractive. Desigur că toate luminile interioare sunt generate de LED-uri moderne. Datorită sistemului inovator de iluminare ambientală (opţional), veţi avea parte de călătorii şi mai plăcute.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen