Excursii în lumea muzicală.

Sistemul de sune DYNAUDIO Confidence.

Sună foarte bine: Arteon este echipat în dotarea standard cu sistemul radio Composition Media. Sistemul include 8 difuzoare, precum şi recepție radio FM şi o unitate CD, care redă muzică inclusiv în format MP3, AAC şi WMA. Un slot pentru carduri SD, precum şi intrările USB oferă posibilităţi suplimentare de conectare, iar telefonul mobil vi-l puteţi conecta simplu, utilizând funcţia Bluetooth. Sistemul este echipat cu senzori de proximitate utili: dacă apropiaţi degetul de suprafaţa de comandă, respectiva funcţie se va mări pe ecran. Astfel, utilizarea devine mai facilă şi mai sigură.

Puteţi opta la Arteon şi pentru recepţia radio digitală DAB+, disponibilă opţional. Astfel beneficiaţi de informaţii şi mai actuale din trafic, de posibilitatea de a selecta din numeroase posturi radio, de muzică, meteo şi multe altele. Sistemul permite chiar şi redarea de grafică, precum hărţi sau animaţii.

Sistemul de sunet DYNAUDIO Confidence (opţional) oferă precizie, fiind special reglat pentru interiorul acestui automobil. Dispune de Surround Sound, 12 difuzoare inclusiv centre speaker şi subwoofer, precum şi de o putere totală de 700 de waţi, oferind experienţe sonore fantastice şi un sunet optim, adaptabil individual pentru fiecare pasager.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen