Confortul acustic

Şi la interior au fost reduse la maximum toate sursele de zgomot, pentru orice linie de echipare. De exemplu, gurile de ventilaţie funcţionează silenţios şi fără a produce curent, iar sistemul de ventilare a scaunelor funcţionează cu vibraţii minime. Geamurile cu izolare fonică, disponibile opţional, merg chiar cu un pas şi mai departe: această măsură adiţională contribuie la o izolare şi mai bună a zgomotelor, iar sticla cu izolare termică, precum şi luneta şi geamurile laterale spate cu tentă închisă optimizează acustica şi protejează de razele solare prea puternice. Astfel, pasagerii nu vor fi deranjaţi de soare sau de zgomote şi se vor putea bucura din plin de călătorie.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen