Aspecte dinamice

În dotarea standard este inclus, de exemplu, asistentul opţional de reglare automată a distanței ACC cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă, cu Pedestrian Monitoring şi tempomat adaptiv. În măsura anumitor limite și condiții, acesta poate avertiza în cazurile în care distanţa devine prea mică şi poate contribui la scurtarea distanţei de frânare. Cu ajutorul datelor de navigaţie, sistemul poate avea în vedere chiar şi limitările de viteză şi forma virajelor.

O componentă importantă a sistemului Front Assist este funcţia Pedestrian Monitoring, care poate detecta dacă un pieton intră neaşteptat pe carosabil, în anumite limite și condiții. Într-un astfel de caz, şoferul este imediat avertizat prin semnale acustice şi vizuale. Dacă el nu frânează, o scurtă acţionare automată a frânelor va avertiza că distanţa este prea mică. Dacă şoferul nu reacţionează nici acum, sistemul efectuează o frânare automată de urgenţă, în anumite limite ale sistemului.

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen