Nu te lăsăm la greu.

20% reducere la piesele originale şi manoperă promoţională, dacă îți plătești singur dauna.

Reparații de calitate

Modul în care mașina ta este reparată în urma unui accident este foarte important, deoarece reparațiile neconforme afectează gradul de siguranţă pasivă al acesteia. 

Dacă vrei să te asiguri că reparațiile sunt realizate profesionist, alege numai service-urile autorizate, deoarece aici sunt respectate standardele riguroase impuse de către producătorul automobilului.

Piese de schimb originale

Piesele originale menţin valoarea automobilului şi se potrivesc perfect fiecărui model, asigurând astfel timpi de reparaţie reduşi. 

În plus, au o durată de utilizare foarte mare, ceea ce presupune un raport calitate-preţ foarte bun, dacă avem în vedere întreaga durată de viaţă a automobilului.

Ofertă valabilă pentru automobilele VOLKSWAGEN din 2013 sau anterior, pentru lucrările de tinichigerie realizate în reţeaua service-urilor autorizate de fabricant, până la 31.12.2018. 

Reducerea este recomandată. 

Ofertele Volkswagen nu se cumulează.

Caută service

Reparaţie la calitate Volkswagen

Când un automobil Volkswagen este implicat într-un accident, este vital ca acesta să fie reparat corespunzător, folosind piese auto VW de cea mai bună calitate, pentru a oferi acelaşi grad de siguranţă pasivă şi pe viitor. O astfel de reparație este posibilă numai în service-urile autorizate de catre fabricant, cu respectareastandardelor riguroase impuse de către Volkswagen. Consultă cele mai recente oferte Volkswagen și protejează-ți mașina și familia cu reparații de calitate.

 

Pentru a asigura respectarea standardelor producătorului în reţeaua de service-uri autorizate, Porsche România a implementat o serie de măsuri, printre care se numără: şcolarizarea personalului productiv în sistemul certificat de către producător cu ajutorul instructorilor certificați, utilizarea echipamentelor de service recomandate de către producător, folosirea documentației de reparație şi a informațiilor tehnice actualizate şi realizarea reparaţiilor de caroserie numai cu piese originale VW.

Piesele Volkswagen menţin valoarea automobilului şi se potrivesc perfect fiecărui model, asigurând astfel timpi de reparaţie reduşi. Acestea sunt fiabile şi au o calitate ridicată, oferind o mobilitate fără griji. În plus, piesele originale VW au o durată de utilizare foarte oferind un raport calitate-preţ foarte bun, dacă avem în vedere întreaga durată de viaţă a automobilului.

 

Reparaţiile efectuate fără respectarea indicaţiilor producătorului pun în pericol siguranța pasagerilor, reducând gradul de protecţie oferit de  caroserie şi provocând funcționarea nesigură sau chiar nefuncţionarea sistemelor de siguranţă pasivă. Ca urmare a acestui tip de reparații, cresc semnificativ costurile unei eventuale reparații necesare după un impact asemănător cu cel care a provocat intervenția inițială. În plus, acestea pot determina apariţia unor costuri suplimentare (de exemplu daune ca urmare a unor potențiale vătămari corporale).

 

Pentru a evita daune ulterioare suplimentare este foarte important ca lucrările de reparație să fie realizate numai în service-urile autorizate Volkswagen, cu atât mai mult cu cât statisticile accidentelor rutiere înregistrate în România sunt foarte sumbre. Astfel, în 2011 țara noastră a înregistrat cel mai mare număr de decese ca urmare a accidentelor rutiere, raportat la un million de automobile.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă