Rămâi pe post

Streaming și Internet în noul Tiguan

   

Cu "Streaming & Internet"în modelul tău Tiguan te bucuri de muzica ta preferată. Nu trebuie decât să te autentifici o singură dată cu datele tale de acces existente și te bucuri de acces direct prin intermediul sistemului Infotainment din autovehicul - complet fără dispozitive externe. Iar serviciul internet radio1 aduce la bord toate avantajele radioului prin internet. Astfel, căutarea și redarea de posturi live și podcasturi devine o joacă de copii. Hotspotul WLAN integrat1 îți asigură ție și pasagerilor tăi o conexiune la internet și permite navigarea pe până la opt dispozitive.

Pentru utilizarea serviciilor "Streaming & Internet", a unor aplicații In-Car individuale, precum și a hotspotului WiFi pot fi achiziționate pachete de date de la partenerul de telefonie mobilă extern "Cubic Telecom", care pot fi utilizate în numeroase țări europene în zona de acoperire a rețelei. Traficul de date al acestor pachete poate fi folosit de către toți utilizatorii și pasagerii autovehiculului. Poți găsi informații despre condiții, prețuri și țările suportate la adresa vw.cubictelecom.com. Opțional, utilizarea radioului web și streaming-ul media sunt posibile prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone) care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între tine și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet, în funcție de tariful abonamentului tău de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate, pot să apară costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming). Apple Music este o marcă a Apple Inc.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan

Descoperă acum noul Tiguan.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen