Pur și simplu entuziasmează

Farurile IQ.LIGHT HD Matrix ale noului Tiguan

  

Inovatoarele faruri IQ.LIGHT HD Matrix al noului Tiguan asigură cu cele peste 19.000 de leduri controlate individual entuziasm chiar și în staționare - cu o proiecție luminoasă Welcome & Goodbye înainte și după fiecare călătorie. Bandouri luminoase pe grila radiatorului și în partea din spate, semnalizatoare dinamice, precum și o iluminare de perimetru prin proiectarea laterală a unui model din oglinzile exterioare și mânere iluminate ale portierelor completează impresionant semnătura sa luminoasă. 

Și în timpul călătoriei te bucuri de o experiență semnificativ îmbunătățită pe timp de noapte. Astfel, ceilalți participanți la trafic și indicatoarele rutiere pot fi omise și mai exact de propria fază lungă. În plus, modelul tău Tiguan poate proiecta marcaje pe carosabil, care te ajută pe autostradă, la rularea în zone în lucru înguste și îmbunătățesc vizibilitatea. 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan

Descoperă acum noul Tiguan.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen