Manevrare fără efort. Chiar și cu o remorcă de mari dimensiuni.

Dispozitiv de remorcare & sarcină remorcare & Trailer Assist la noul Tiguan

   

Noul Tiguan poate tracta până la 2,3 tone, de exemplu o rulotă sau o remorcă pentru cai. Dispozitivul de remorcare opțional este ascuns sub partea din spate și poate fi depliat la nevoie printr-o apăsare de buton. Pentru că nu este neapărat simplu să manevrezi cu o remorcă, te poți lăsa ajutat opțional de sistemul Trailer Assist. În plus, dispozitivul de remorcare oferă o sarcină permisă pe bara de tractare de 100 kg și o sarcină pentru suporturi de biciclete de 75 kg, ceea ce nu-i va bucura numai pe fanii bicicletelor electrice.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan

Descoperă acum noul Tiguan.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen