Stilul este ceva necesar

Style

Stilul său: Crossover. Iar noul T-Roc Cabriolet Style, cu designul său remarcabil și atitudinea sa deschisă, pune acest stil în valoare în mod deosebit. Iar cu instalația sa de climatizare și iluminatul ambiental alb, asigură un aspect cool. Când vremea este frumoasă și plafonul este deschis, dumneavoastră nu mai aveți nevoie decât de ochelarii de soare. Cu o atitudine sigură, acest model se deplasează pe jante din aliaj ușor de 17 inch, model "Mayfield"*. Iar datorită volanului îmbrăcat în piele, aveți totul sub control.

* Autovehiculele noastre sunt echipate standard cu anvelope de vară. Începând cu 04.12.2010, în Republica Federală Germania sunteți obligat prin lege să vă adaptați autovehiculul la condițiile meteorologice de iarnă.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul T-Roc Cabriolet

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen