Nu ați fost niciodată atât de aproape de șosea

Suspensie sport

Cu câțiva milimetri mai puțin. Nu este nevoie de mai mult, pentru a aduce manevrabilitatea și plăcerea de a conduce în noul T-Roc Cabriolet pe culmi nebănuite. Motivul: Pe lângă caroseria mai joasă, adaptarea rigidă a arcurilor, amortizoarelor și stabilizatoarelor trenului său de rulare sport (disponibil standard cu linia de echipare R-Line) asigură o manevrabilitate optimă. Și asta creează un sentiment deosebit de direct la rulare.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul T-Roc Cabriolet

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen