Ajutor rapid, atunci când este nevoie

Serviciu apel de urgență

În cazuri grave, solicitați ajutor în mod automat sau printr-o apăsare de buton. Imediat ce T-Roc Cabriolet identifică un accident, serviciul standard de apel de urgență stabilește autonom o conexiune cu centrala locală de intervenție și transmite mai departe informațiile despre locație și autovehicul. Astfel nu lăsați nimic la voia întâmplării. Căci sunteți ținut la curent cu privire la starea apelului de urgență efectuat și primiți cât de repede se poate asistență medicală.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul T-Roc Cabriolet

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen