Ajutor rapid, atunci când este nevoie

Serviciu apel de urgență

În cazuri grave, solicitați ajutor în mod automat sau printr-o apăsare de buton. Imediat ce T-Roc Cabriolet identifică un accident, serviciul standard de apel de urgență stabilește autonom o conexiune cu centrala locală de intervenție și transmite mai departe informațiile despre locație și autovehicul. Astfel nu lăsați nimic la voia întâmplării. Căci sunteți ținut la curent cu privire la starea apelului de urgență efectuat și primiți cât de repede se poate asistență medicală.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Menü schließen

Noul T-Roc Cabriolet

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team