Faceți economie la combustibil. Nu la plăcerea la volan.

Performanta

Distracție sau economie? În noul T-Roc Cabriolet le puteți avea pe amândouă. Motoarele noastre TSI puternice, pe benzină, ating cuplul maxim deja de la turații joase. Cutia de viteze opțională cu ambreiaj dublu DSG îmbină confortul unei cutii de viteze automate cu eficiența unei cutii de viteze manuale. Pentru dumneavoastră, înseamnă schimbarea sportivă a treptelor fără cuplarea ambreiajului și fără a lua piciorul de pe accelerație. Sau, pe scurt: plăcere dublă la volan, în special pe trasee virajate.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Roc Cabriolet

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen