Faceți economie la combustibil. Nu la plăcerea la volan.

Performanta

Distracție sau economie? În noul T-Roc Cabriolet le puteți avea pe amândouă. Motoarele noastre TSI puternice, pe benzină, ating cuplul maxim deja de la turații joase. Cutia de viteze opțională cu ambreiaj dublu DSG îmbină confortul unei cutii de viteze automate cu eficiența unei cutii de viteze manuale. Pentru dumneavoastră, înseamnă schimbarea sportivă a treptelor fără cuplarea ambreiajului și fără a lua piciorul de pe accelerație. Sau, pe scurt: plăcere dublă la volan, în special pe trasee virajate.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul T-Roc Cabriolet

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen