Noul dumneavoastră T-Roc Cabriolet își menține banda

Lane Assist

În deplasările monotone pot apărea uneori situații riscante. Aici intervine sistemul "Lane Assist", disponibil standard: acesta poate detecta, începând cu o viteză de 60 km/h, dacă autovehiculul părăsește neintenționat propria bandă de rulare.* Cu o intervenție de corectare asupra direcției, sistemul poate readuce atenția șoferului asupra a ceea ce se întâmplă în trafic.*

* În cadrul limitelor sistemului. Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să preia comanda autovehiculului și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce prudent autovehiculul.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul T-Roc Cabriolet

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen