Modelul T-Roc Cabriolet se adaptează stilului dumneavoastră de condus

Selectarea modului de condus

Cu posibilitatea opțională de selectare a profilului de rulare (disponibilă standard cu linia de echipare R-Line), modelul T-Roc Cabriolet se adaptează la stilul dumneavoastră de condus. Dacă doriți, în mod diferit la fiecare deplasare. Nu trebuie decât să selectați profilul de rulare dorit printr-o apăsare de buton sau de pe ecranul tactil și propulsia, mecanismul de direcție și chiar și punctele de cuplare a treptelor de viteză (în cazul DSG) se adaptează deja automat.

  • ECO: pentru deplasare cu economie de combustibil 
  • NORMAL: pentru confort normal la rulare
  • SPORT: pentru performanțe de rulare sportive
  • INDIVIDUAL: pentru setări individuale
  • CONFORT: pentru o deplasare deosebit de confortabilă*

* Numai în combinație cu reglarea adaptivă a trenului de rulare DCC.

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Roc Cabriolet

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen