Modelul T-Roc Cabriolet se adaptează stilului dumneavoastră de condus

Selectarea modului de condus

Cu posibilitatea opțională de selectare a profilului de rulare (disponibilă standard cu linia de echipare R-Line), modelul T-Roc Cabriolet se adaptează la stilul dumneavoastră de condus. Dacă doriți, în mod diferit la fiecare deplasare. Nu trebuie decât să selectați profilul de rulare dorit printr-o apăsare de buton sau de pe ecranul tactil și propulsia, mecanismul de direcție și chiar și punctele de cuplare a treptelor de viteză (în cazul DSG) se adaptează deja automat.

  • ECO: pentru deplasare cu economie de combustibil 
  • NORMAL: pentru confort normal la rulare
  • SPORT: pentru performanțe de rulare sportive
  • INDIVIDUAL: pentru setări individuale
  • CONFORT: pentru o deplasare deosebit de confortabilă*

* Numai în combinație cu reglarea adaptivă a trenului de rulare DCC.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul T-Roc Cabriolet

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen