Poate acționa atunci când dumneavoastră nu reacționați

Emergency Assist

Sistemul "Emergency Assist", disponibil la cerere, intervine imediat ce nu mai înregistrează activitate din partea șoferului și încearcă să îl reactiveze.* Dacă nu are succes, sistemul oprește autovehiculul în mod controlat și poate astfel evita un accident, în cadrul limitelor sistemului.

Sistemul Emergency Assist a fost premiat de către inițiativa "Germania - Țara ideilor" și de către Ministerul Federal pentru trafic și infrastructură digitală cu "Premiul german pentru mobilitate 2017".**

 

* În cadrul limitelor sistemului.
** Sursa: Premiul german pentru mobilitate 2017, https://land-der-ideen.de/projekt/emergency-assist-3323

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul T-Roc Cabriolet

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen