Poate acționa atunci când dumneavoastră nu reacționați

Emergency Assist

Sistemul "Emergency Assist", disponibil la cerere, intervine imediat ce nu mai înregistrează activitate din partea șoferului și încearcă să îl reactiveze.* Dacă nu are succes, sistemul oprește autovehiculul în mod controlat și poate astfel evita un accident, în cadrul limitelor sistemului.

Sistemul Emergency Assist a fost premiat de către inițiativa "Germania - Țara ideilor" și de către Ministerul Federal pentru trafic și infrastructură digitală cu "Premiul german pentru mobilitate 2017".**

 

* În cadrul limitelor sistemului.
** Sursa: Premiul german pentru mobilitate 2017, https://land-der-ideen.de/projekt/emergency-assist-3323

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul T-Roc Cabriolet

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen