Deschideți ochii la parcare – însă și urechile

Asistență la parcare cu funcție de frânare la manevre

Loc de parcare cu vizibilitate redusă? Asistența opțională la parcare (disponibilă standard cu linia de echipare R-Line) vă semnalizează prin sunete de avertizare și o reprezentare grafică pe afișajul sistemului Infotainment dacă în fața sau în spatele autovehiculului dumneavoastră T-Roc Cabriolet mai este suficient spațiu. Funcția integrată de frânare la manevre poate evita o coliziune la deplasarea cu spatele cu până la 10 km/h sau cel puțin poate reduce gravitatea acesteia.*

* În cadrul limitelor sistemului.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Roc Cabriolet

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen