Deschideți ochii la parcare – însă și urechile

Asistență la parcare cu funcție de frânare la manevre

Loc de parcare cu vizibilitate redusă? Asistența opțională la parcare (disponibilă standard cu linia de echipare R-Line) vă semnalizează prin sunete de avertizare și o reprezentare grafică pe afișajul sistemului Infotainment dacă în fața sau în spatele autovehiculului dumneavoastră T-Roc Cabriolet mai este suficient spațiu. Funcția integrată de frânare la manevre poate evita o coliziune la deplasarea cu spatele cu până la 10 km/h sau cel puțin poate reduce gravitatea acesteia.*

* În cadrul limitelor sistemului.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul T-Roc Cabriolet

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen