Noul T-Roc Cabriolet: opțional cu privire peste umăr integrată

Blind Spot

Funcția opțională "Blind Spot" vă avertizează prin intermediul unor afișaje cu leduri din respectiva oglindă exterioară că există autovehicule în unghiul mort. Dacă totuși acționați semnalizatorul pentru a schimba banda, ledurile încep să se aprindă intermitent, într-un mod care atrage atenția. Sistemul de asistență funcționează începând de la doar 15 km/h și vine împreună cu asistentul integrat pentru ieșirea din parcare. Acesta la rândul său detectează, la ieșirea cu spatele din parcare, dacă un alt autovehicul se apropie din lateral. Dacă nu reacționați la avertizarea sa, el poate împiedica o coliziune prin intermediul unei intervenții de frânare.*

* În cadrul limitelor sistemului.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul T-Roc Cabriolet

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen