Pentru toți cei care iubesc negrul

Black Style

Negrul este culoarea dumneavoastră preferată? Cu pachetul nostru opțional de design "Black Style" îi conferiți autovehiculului dumneavoastră Cabriolet o notă și mai sportivă. Începând cu jantele de aliaj ușor de 18 inch negre "Grange Hill"* și carcasele oglinzilor exterioare, continuând cu baghetele design negre în grila de protecție a radiatorului și în bandourile decorative și până la spoilerul spate complet negru, noul T-Roc Cabriolet este pe gustul dumneavoastră, de la un capăt la altul. Și demonstrează, cu accentele sale marcante, faptul că stilul se vede în fiecare detaliu.

* Autovehiculele noastre sunt echipate standard cu anvelope de vară. Începând cu 04.12.2010, în Republica Federală Germania sunteți obligat prin lege să vă adaptați autovehiculul la condițiile meteorologice de iarnă.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Roc Cabriolet

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen