Pentru toți cei care iubesc negrul

Black Style

Negrul este culoarea dumneavoastră preferată? Cu pachetul nostru opțional de design "Black Style" îi conferiți autovehiculului dumneavoastră Cabriolet o notă și mai sportivă. Începând cu jantele de aliaj ușor de 18 inch negre "Grange Hill"* și carcasele oglinzilor exterioare, continuând cu baghetele design negre în grila de protecție a radiatorului și în bandourile decorative și până la spoilerul spate complet negru, noul T-Roc Cabriolet este pe gustul dumneavoastră, de la un capăt la altul. Și demonstrează, cu accentele sale marcante, faptul că stilul se vede în fiecare detaliu.

* Autovehiculele noastre sunt echipate standard cu anvelope de vară. Începând cu 04.12.2010, în Republica Federală Germania sunteți obligat prin lege să vă adaptați autovehiculul la condițiile meteorologice de iarnă.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul T-Roc Cabriolet

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen