Descoperă noutățile – pe șosea sau digital

Noul T-Cross VW Connect Plus

Întregul univers al serviciilor și echipărilor digitale de la Volkswagen aduce conectivitatea în modelul tău T-Cross la un alt nivel: la cerere, VW Connect Plus1 oferă tehnologii inteligente suplimentare.

Printre acestea se numără și navigația inteligentă2, prin intermediul căreia primești aproape în timp real informații actuale din trafic cu privire la modificarea traseului sau poți fi avertizat în cazul unor perturbări în trafic. Datorită calculării inteligente online a traseului poți reacționa flexibil la condiții modificate și te afli astfel în permanență pe un traseu optimizat. Iar cu informațiile de ultimă oră despre prețurile de la benzinării și locurile de parcare disponibile în parcări acoperite și parcări publice, ajungi și mai relaxat la destinație.

Mai multe despre VW Connect Plus

Pentru utilizarea serviciilor We Connect și We Connect Plus pentru familia ID. ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să te autentifici cu numele de utilizator și parola în We Connect/We Connect Plus. În plus, trebuie încheiat online un contract separat We Connect/We Connect Plus cu Volkswagen AG. Contractul pentru We Connect pentru familia ID. nu are o durată de derulare limitată la trei ani. We Connect Plus este limitat inițial la o durată de derulare de trei ani, iar după expirarea acesteia, se poate reînnoi contra cost. După predarea autovehiculului, ai la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul la adresa myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației We Connect ID. (disponibilă în App Store și Google Play Store) și a utiliza serviciile We Connect Plus pe întreaga durată gratuită, agreată în acest sens. În cazul unei înregistrări după acest termen, perioada de gratuitate se reduce.

Numai în combinație cu radioul "Ready 2 Discover" cu funcție de navigație activată sau sistemele de navigație "Discover Media" sau "Discover Pro".

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen