Noul T-Cross Travelassist

Travel Assist prezentat pe exemplul modelului Touareg 

Cu sistemul Travel Assist disponibil opțional începând cu versiunea Life ai cu tine la bord un sistem de asistență deosebit de util. Acesta poate menține pentru tine banda, distanța față de autovehiculul din față și viteza maximă setată de tine.
Pentru aceasta se utilizează, printre altele, ghidarea adaptivă pe bandă. Aceasta menține autovehiculul în mod activ în centrul benzii de rulare. În acest sens, Travel Assist se adaptează stilului tău de conducere și poate rula nu doar exact pe centru, ci și mai spre stânga sau mai spre dreapta propriei benzi.
În combinație cu un sistem de navigație, Travel Assist este extins și cu un sistem predictiv de reglare a vitezei și un sistem de asistență în viraje. Travel Assist poate adapta astfel viteza autovehiculului la limitările de viteză în vigoare, precum și la configurația traseului (curbe, sensuri giratorii etc.).1, 2

În cadrul limitelor sistemului.

Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce autovehiculul într-un mod prudent.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen