Noul T-Cross Asistent pentru menținerea benzii "Lane Assist"

Asistentul pentru menținerea și schimbarea benzii este prezentat la exemplul modelului ID.5 

În călătoriile monotone, pot apărea uneori situații riscante. Aici intră în joc Lane Assist: acesta poate detecta începând cu o viteză de 60 km/dacă autovehiculul părăsește banda proprie în mod neintenționat. Cu o intervenție de corecție asupra direcției, sistemul poate atrage din nou atenția șoferului asupra situației din trafic.1, 2

În cadrul limitelor sistemului.

Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce autovehiculul într-un mod prudent.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen