Ai nevoie de bași?

noul T-Cross Sistem de sonorizare Beatsaudio

Difuzoarele sistemului de sonorizare BeatsAudio™ coordonate între ele - disponibil la cerere începând cu versiunea Life - asigură pentru fiecare loc un sunet  senzațional și subwooferul suplimentar își trimite bașiiextrem de joși fără prea multe ocolișuri, direct în stomac. Tu controlezi totul prin intermediul sistemului tău Infotainment. Volumul portbagajului nu este afectat de sistemul de sonorizare.

  • Putere totală 300 W
  • Subwoofer
  • amplificator digital cu 8 canale
  • 6 difuzoare cu performanță adaptată

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen