Reciclat și comod

noul T-Cross Scaune

În T-Cross R-Line și Style, o mai bună susținere în scaune este asigurată de scaunele Sport confort standard, realizate în plus în acest caz din materiale reutilizabile. Astfel, materialul superior al părților centrale ale scaunelor, pernele laterale ale spătarelor și al tapițeriei, precum și tetierele sunt realizate 100% din poliester reciclat și sticle PET reciclate. Aspectul sportiv este asigurat de un imprimeu expresiv și inserții din piele ecologică.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen