Sunetul în ureche. Traseul în fața ochilor.

noul T-Cross Radio & Navigație

Cu sistemele noastre opționale de navigație, îți păstrezi permanent cursul și ajungi la destinație binedispus. De asemenea opțional: radioul "Ready 2 Discover" incl. "Streaming & Internet", la cerere și cu navigație.1

Radio "Composition"

Ai auzit deja? Radioul "Composition"⁠ cu afișaj de 21 cm (8 inch) asigură în autovehiculul tău nonstop bună dispoziție. Nici nu e de mirare, căci include și recepția radio digitală DAB+, 2 porturi USB tip C și o interfață pentru telefonul mobil.

 • 2 difuzoare
 • Cockpit digital
 • App-Connect incl. Apple CarPlay și Android Auto
 • recepție radio digitală DAB+
 • 2 interfețe USB-C (până la 45 W capacitate de încărcare)
 • Interfață Bluetooth pentru telefonul mobil 

Radio "Ready 2 Discover" incl. "Streaming & Internet"1 

Radioul disponibil opțional începând cu versiunea Life "Ready 2 Discover" incl. "Streaming & Internet"1 este echipat cu un ecran tactil de 20,3 cm (8 inch) și oferă mai mult decât divertisment contemporan și informații. Cu asistența DAB+ standard te bucuri de recepție fără paraziți. În plus, sistemul tău "Ready 2 Discover" este compatibil cu upgrade-uri și îl poți extinde pe viitor la un sistem de navigație complet. Upgrade-ul pentru navigație2 se poate efectua la cerere prin intermediul Magazinului In-Car disponibil în autovehicul.

 • 6 difuzoare
 • App-Connect incl. App-Connect Wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto3
 • recepție radio digitală DAB+
 • Interfețe USB-C (până la 45 W capacitate de încărcare)
 • Interfață Bluetooth pentru telefonul mobil
 • Pregătită pentru activare ulterioară: Funcție de navigație "Discover Media" incl. "Streaming & Internet"2

Sistem de navigație "Discover Media" incl. "Streaming & Internet"1 

Sistemul de navigație "Discover Media" este echipat cu un ecran tactil de 20,3 cm (8 inch) , o navigație intuitivă cu recunoașterea indicatoarelor rutiere, precum și o antenă pentru recepție radio FM și digitală " DAB+. În plus, ca interfață wireless, sistemul este pregătit pentru App-Connect Wireless3 și dispune și de mai multe interfețe USB-C (până la 45 W capacitate de încărcare), precum și de material cartografic preinstalat.4

 • 6 difuzoare
 • App-Connect incl. App-Connect Wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto3
 • Sistem de navigație "Discover Media" incl. "Streaming & Internet"1
 • recepție radio digitală DAB+
 • Interfețe USB-C (până la 45 W capacitate de încărcare)
 • Interfață Bluetooth pentru telefonul mobil
 • Recunoașterea indicatoarelor rutiere

Sistem de navigație "Discover Pro" incl. "Streaming & Internet"1 

Pentru toți cei care doresc mai mult Infotainment, sistemul de navigație "Discover Pro" oferă opțional începând cu versiunea Life, pe un ecran tactil de 23,4 cm (9,2 inch) cu comandă vocală și recunoașterea indicatoarelor rutiere, numeroase adăugiri tehnice, ca de exemplu senzori de proximitate și comandă prin gesturi, care îți fac deplasarea și mai confortabilă.

Alege melodii, setări ale sistemelor sau date ale autovehiculului, prin intermediul sistemului de navigație "Discover Pro" în mod intuitiv și confortabil, prin atingere sau voce. Sistemul convinge cu un ecran de 23,4 cm (9,2 inch), material cartografic preinstalat4, difuzoare în rândurile 1 și 2 de scaune, precum și cu recepție radio digitală DAB+. Interfețele USB-C (cu până la 45 W capacitate de încărcare) și o interfață pentru telefonul mobil prin Bluetooth completează experiența Infotainment.

 • 6 difuzoare
 • App-Connect incl. App-Connect Wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto3
 • Sistem de navigație "Discover Pro" incl. "Streaming & Internet"1
 • recepție radio digitală DAB+
 • Interfețe USB-C (până la 45 W capacitate de încărcare)
 • Interfață Bluetooth pentru telefonul mobil
 • Recunoașterea indicatoarelor rutiere
 • Sistemul de comandă vocală

Sistemul de comandă vocală

Cu comanda vocală intuitivă poți controla confortabil cu vocea ta radioul, funcțiile telefonului, muzica și sistemul de navigație. Cu vocea poți de exemplu să alegi postul de radio dorit, intrarea dorită din agenda telefonică sau numărul de telefon căutat.

Pentru utilizarea serviciilor VW Connect / We Connect ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să te autentifici cu numele de utilizator și parola în VW Connect / We Connect. În plus, trebuie încheiat un contract separate VW Connect resp. VW Connect Plus sau We Connect resp. We Connect Plus cu Volkswagen AG online, la adresa www.myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen" (disponibilă în App Store și Google Play Store). Pentru VW Connect Plus / We Connect Plus ai la dispoziție 90 de zile de la predarea autovehiculului, pentru a înregistra autovehiculul la adresa www.myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen" și a utiliza serviciile pe întreaga durată gratuită de utilizare convenită.

Pentru clienți cu VW Connect și VW Connect Plus: Utilizarea serviciilor mobile online este posibilă prin intermediul unei conexiuni integrate la internet. Pentru utilizarea radioului prin internet, a hotspotului WLAN și a asistentului Alexa, în măsura în care există, pot fi achiziționate pachete de date contra cost de la partenerul extern de telefonie mobilă "Cubic Telecom" , care pot fi utilizate în zona de acoperire a rețelei, în numeroase țări europene. Traficul de date al acestor pachete poate fi folosit de către toți utilizatorii și pasagerii autovehiculului. Poți găsi informații despre condiții, prețuri și țările suportate la adresa vw.cubictelecom.com. Alternativ, utilizarea radioului prin internet, a hotspotului WLAN și a asistentului Alexa, în măsura în care există, este posibilă prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone) care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, respectivele servicii sunt disponibile numai prin intermediul unui contract de telefonie mobilă existent sau încheiat separat între tine și furnizorul tău de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet pot apărea, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și, în special în cazul operării din străinătate, costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).

Pentru clienți cu We Connect și We Connect Plus: Utilizarea serviciilor mobile online este posibilă prin intermediul unei conexiuni integrate la internet. Pentru utilizarea serviciilor de streaming, a unor aplicații In-Car individuale, precum și a hotspotului WiFi pot fi achiziționate pachete de date de la partenerul de telefonie mobilă extern "Cubic Telecom" , care pot fi utilizate în numeroase țări europene în zona de acoperire a rețelei. Traficul de date al acestor pachete poate fi folosit de către toți utilizatorii și pasagerii autovehiculului. Poți găsi informații despre condiții, prețuri și țările suportate la adresa vw.cubictelecom.com. Alternativ, utilizarea acestor servicii este posibilă prin intermediul unui terminal mobil (de ex. smartphone) care dispune de capacitatea de a funcționa ca hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile corespunzătoare sunt disponibile numai împreună cu un contract de telefonie mobilă existent sau care trebuie încheiat separat între tine și furnizorul de servicii de telefonie mobilă și numai în aria de acoperire a respectivei rețele de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet pot apărea, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și, în special în cazul operării din străinătate, costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).

Pentru utilizarea aplicației gratuite "Volkswagen" este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau care se va încheia separat între tine și furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă.   
Serviciile incluse în pachetele VW Connect și VW Connect Plus sau We Connect și We Connect Plus pot varia de la țară la țară. Disponibilitatea depinde și de modelul autovehiculului, echipare și versiunea software instalată. Acest lucru este valabil și pentru serviciile de la furnizori terți. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală resp. pot fi anulate. Găsești informații detaliate la adresa connect.volkswagen.com și la partenerul tău Volkswagen. Informații cu privire la condițiile tarifare pentru telefonia mobilă poți obține de la furnizorul tău de telefonie mobilă. 

Pentru achiziționarea de upgrade-uri ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID , de un contract VW Connect / We Connect valabil și de verificarea ta ca utilizator principal, adică asocierea contului de utilizator cu autovehiculul în cauză. În plus, pentru respectivul upgrade autovehiculul trebuie să dispună de funcțiile tehnice, hardware-ul și software-ul necesare. Disponibilitatea upgrade-urilor poate depinde de asemenea de modelul anului și data fabricației. Upgrade-urile disponibile pentru respectivul autovehiculul pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în Magazinul In-Car al sistemului Infotainment-sau în  magazinul Volkswagen Connect la adresa  connect-shop.volkswagen.com . Produsele contra cost pot fi achiziționate din Magazinul In-Car și/sau din  Magazinul Volkswagen Connect, prin modalitățile de plată care pot fi vizualizate și sunt disponibile acolo. Disponibilitatea funcțiilor upgrade poate să difere între magazinul online și Magazinul In-Car. Partenerul tău Volkswagen te consiliază de asemenea cu plăcere în cazul în care ai întrebări despre upgrade-uri și disponibilitatea acestora. Upgrade-urile achiziționate și activate rămân în autovehicul pe durata perioadei de activare, pot fi utilizate de către toți șoferii și nu sunt transferabile către alte autovehicule.

App‑Connect permite în principiu utilizarea tehnologiilor Apple Car Play și Android Auto. Cele două tehnologii sunt responsabilitatea Apple și Google, ceea ce face ca Volkswagen AG să nu aibă nicio influență asupra disponibilității Apple Car Play și Android Auto specifice pentru fiecare țară, disponibilitatea respectivei tehnologii putând astfel să varieze în funcție de țară. Disponibilitatea Apple CarPlay poate fi verificată la adresa https://www.apple.com/de/ios/feature-availability/#apple-carplay, iar cea a Android Auto la adresa https://www.android.com/intl/de_de/auto/ . Pe durata contractului, funcțiile pot fi supuse unor modificări de conținut sau pot fi anulate. Pentru a evita distragerea atenției, în timpul deplasării pot fi pornite numai aplicațiile certificate. În acest context, te rugăm să ții cont și de faptul că unele aplicații nu sunt oferite pentru fiecare dintre cele două tehnologii.

Găsești informații privind compatibilitatea smartphone-urilor pentru Apple CarPlay la adresa https://apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto la adresa https://android.com/intl/de_de/auto/. Apple CarPlay este o marcă a Apple Inc. Android Auto este o marcă a Google LLC. 

Germania, Italia, Croația (parțial), Liechtenstein, Malta (parțial), Austria, Polonia (parțial), San Marino, Elveția, Slovacia, Slovenia, Cehia, Ungaria, Orașul Vatican. Găsești material cartografic suplimentar și actualizări la adresa www.volkswagen.de

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen