Confortul întâlnește inovația

noul T-Cross Interior

În interior, panoul de bord Soft Touch și inserțiile din piele artificială de pe planșa de bord și uși asigură o atmosferă pentru o stare de bine. Scaunele Sport confort din T-Cross Style și R-Line oferă suplimentar confort și susținere în călătorii. Acestora li se adaugă multă tehnologie modernă: Panoul digital de instrumente "Digital Cockpit" cu afișaj color de înaltă rezoluție de 20,3 cm (8 inch) de exemplu, este disponibil ca echipare standard, la cerere sunt disponibile echipări opționale precum sistemul de navigație "Discover Pro". Îți poți încărca smartphone-ul inductiv ca echipare standard în T-Cross R-Line și Style.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen