Putere de încărcare deplină

noul T-Cross Interfețe USB-C în al doilea rând de scaune

Ceva ce bucură pasagerii din spate: două interfețe USB-C suplimentare în partea din spate a consolei centrale - disponibile opțional suplimentar la interfețele USB-C disponibile în față pentru toate liniile de echipare (până la 45 W capacitate de încărcare). Astfel îți poți încărcare de exemplusmartwatch-ul, căștile Bluetooth sau smartphone-ul foarte simplu, în timpul călătoriei. Pentru că de obicei acumulatorii se descarcă întotdeauna mai repede decât ne dorim.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen